Nieuw album Harm Wolters

Zwolle – Zondag 28 september a.s. zal Harm Wolters zijn nieuwe cd-album presenteren in de Bierton. Harm heeft een jaar lang hard gewerkt aan zijn nieuwe cd-album “Met heel mijn hart ” 8 van de nummers heeft hij zelf geschreven en 2 van de nummers ook zelf gecomponeerd.

Bij de cd-presentatie zullen ook diverse collega’s van Harm Wolters aanwezig zijn: Stef Ekkel,  Frank van Etten, Wesley, Kevin Smit, Petra Wolters, Henri van Velzen, Wimmie, Raymond Smit, Dennis van Dijkhuizen en Jose Wolters.

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Voor wie erheen zou gaan:
  Ik kan me nog herinneren dat na de vorige CD-presentatie van H.W. in de Bierton er aardig wat alcohol-bekeuringen zijn uitgedeeld, dus zal er nu ook wel weer een blaas-brigade buiten staan te wachten…


  Maak melding

 2. @Arie
  Is Harm Wolters ook populair bij onze Oosterburen ?

  Mocht dit nog niet het geval zijn: Als je de Duitsers vertelt dat er een “blaas”brigade aanwezig is dan gaat het wit zien van de Duitse kentekenplaten !  Maak melding

 3. @Arie: Nou bedankt hoor! Als er van die achterlijke idioten zijn die zuipen en toch in de auto stappen moeten ze de boete ook maar betalen! Beter dat dan dat iemand anders de prijs moet betalen als ze aangereden worden door zo’n drinkebroer!

  Ik vind het ook een goede zaak dat men bij Flitsservice.nl alcoholcontroles niet aankondigt.

  @Admin: kan de bijdrage van Arie verwijderd worden?


  Maak melding

 4. Weet alleen dat er in elk geval zaterdagmiddag en vaak na trainen Berkummers onder elkaar optreden. Als er eens een optreden komt zal het ongetwijfeld van bovenstaand genre zijn. Ach, niet zoveel mis mee toch, wel gezellig……al is er voorlopig nog lang geen 2e Hazes.


  Maak melding

 5. Haha oh ja Dree-junior. Was eens met een vrouwelijke collega een daggie uut naar de Loosdrechtse Plassen. Zaten we in een café te wachten op de rest. Zat André er nog aan een schuimer en bijzonder druk met zijn op dat moment vervelende zoontje. Moet Dré jr. zijn geweest. Hij was, toen er meer volk kwam, ook zo vertrokken naar zijn geweldige villa vlakbij.


  Maak melding

 6. @ Gezellig, wat je zegt maakt het er niet veel frisser op; politie…paard spelen… ;D, misschien ben ik hier allemaal wat te conservatief voor 😀 Volgens mij is de bereden politie meer iets voor in een clip van George Michael ;D

  Ok, flauw……
  B.O.T; leuk voor Wolters trouwens, zal het niet kopen, maar niettemin succes gewenst voor deze man!


  Maak melding

 7. @gezellig
  een hollandse avond in een mooie feestent naast de lokale uitspanning, hoog hollands artiesten en galmbakken niveau en uiteraard overheerlijke dommelsch van de tap. Hulde aan de organistaie van dit fraaie festijn.


  Maak melding

 8. @morsink
  Ik wens iedereen veel plezier in die feesttent. Omdat er Dommelsch getapt wordt kom ik zeker niet, uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat je hier oorpijn van krijgt.

  Als gevolg daarvan gaan mensen alweer meer anti-depressiva slikken.


  Maak melding

 9. Dat wil dus weer zeggen hoe coulant wij berkummers weer zijn jegens onze medemensen. harm , een waanzinnig goed geintegreerde woonwagen bewoner volledig opgenomen in onze gemeenschap. een rasechte berkumer, die ook nog eens goed kan zingen en ons tot tranen kan beroeren.


  Maak melding

 10. @Plantje:
  Waarom mijn bijdrage laten verwijderen?
  Ik heb juist liever dat ze niet met de auto gaan en er dus minder bezopen automobilisten door Zwolle rijden. Kan ik ze maar beter ervan weerhouden met deze opmerking lijkt me…


  Maak melding

Reageer