Succesvolle SWZ-verkoopdag

Zwolle – Afgelopen zaterdag hield SWZ, in haar woonwinkel aan het Lübeckplein, de eerste “verkoopdag” voor haar huurders en overige woningzoekenden. Om het eigen woning bezit onder huurders te vergroten, biedt SWZ haar huurders de mogelijkheid om een SWZ-woning te kopen met 10% korting.

Tijdens deze verkoopdag konden bezoekers kennismaken met het koopaanbod van SWZ. Ook kon men vragen stellen over hoe kopen bij SWZ werkt. Daarnaast was er de mogelijkheid om vrijblijvend een hypotheekgesprek aan te gaan met adviseurs van de Vereniging Eigen Huis. Kortom, er was veel informatie te vergaren over het kopen van een woning. Bijna 200 mensen hebben deze eerste verkoopdag bezocht. Er was veel interesse voor de koopwoningen en de hypotheekadviseurs hebben continu gesprekken gevoerd. De ervaringen zijn zo positief dat er volgend jaar zeker weer een SWZ-verkoopdag komt.


Artikel delen:
Reacties 9
  1. Ja Dick, dat zal best, ik zou ook vriendelijk zijn als ik ongestraft mijn zakken had kunnen vullen. Gelukkig is hij zichzelf wel tegengekomen. vraag anders de medewerkers uit die tijd maar s hoe ze over hem denken.    Maak melding

  2. Dat is het eerste wat ik, in deze, over hem hoor. Blijkbaar interesseerde het me toen niet zo. Zal idd eens om me heen vragen. jaren ’90?

    En klopt zeker…..vrijwel iedereen kan wel aardig doen….
    Mensen, praat me er niet van; hou ze in de gaten!!


    Maak melding

Reageer