WEZO MVO Event Natuurlijk Duurzaam

Zwolle – Tijdens het WEZO MVO Event Natuurlijk Duurzaam op dinsdag 28 oktober wordt niet alleen de fatsoenlijkste ondernemer uit de regio bekendgemaakt, maar zullen tevens een aantal sprekers vertellen over de manieren waarop zij MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) hebben toegepast in hun bedrijf. Daarnaast zijn er diverse stands die met duurzaam ondernemen te maken hebben. Vorig jaar was het symposium in Staphorst een groot succes, dit jaar gaan we voor een nog betere score!

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Bent u een fatsoenlijke ondernemer in Zwolle en omgeving? Doet u aan milieu bewust ondernemen? Heeft u mensen in dienst met beperking tot de arbeidsmarkt, schenkt u een deel van de winst aan een goed doel? Of doet u totaal iets anders op MVO gebied?  Dan maakt u kans op de Fatsoenlijk Ondernemen Award 2008. Deze prijs is vorig jaar in het leven geroepen door de Stichting Fatsoenlijk Ondernemen. Zij daagt alle ondernemers die aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen uit, om zich te melden en kans te maken op de prestigieuze Award. De verkiezing bestaat uit een publieks- en vakjury. De prijs wordt vervolgens op 28 oktober uitgereikt.

Het WEZO MVO Event wordt van 16.00 tot 20.00 uur gehouden in de Vijverhoeve bij De Lichtmis (Zwolle). Uiteraard wordt voor een hapje, drankje en entertainment gezorgd. Ook is er volop de mogelijkheid tot netwerken met andere fatsoenlijke ondernemers.

Wilt u dit WEZO MVO Event bezoeken? De entree bedraagt slechts €12,50 euro.

Kijk voor meer informatie op de website www.fatsoenlijkondernemen.nl en meld u meteen aan als deelnemer van de verkiezing, bezoeker van het event of standhouder.

 

Artikel delen:

Reageer