LTO Noord verhuist hoofdkantoor naar Zwolle

Deventer – LTO Noord wil komend jaar het hoofdkantoor van Deventer naar Zwolle verplaatsen. Tegelijkertijd centraliseert de organisatie de activiteiten in deze plaats. Alle medewerkers van LTO Noord die geen regiogebonden functie hebben, zullen vanuit het nieuwe kantoor in Zwolle gaan werken. De verplaatsing van het hoofdkantoor heeft geen gevolgen voor het bestaan van de regionale kantoren in Haarlem, Drachten en Wageningen. Hiernaast heeft LTO Noord, in LTO Nederland-verband, kantoren in Den Haag en Brussel. In totaal werken er bij de vereniging LTO Noord 156 mensen. Het besluit voor de verhuizing is genomen door de directie en het algemeen bestuur van LTO Noord.

LTO Noord behartigt de belangen van ruim 22.000 agrarische ondernemers in de negen provincies boven de Maas. Met de centralisatie verwacht LTO Noord de werkzaamheden effectiever en efficiënter te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld doordat de ‘lijnen’ binnen de organisatie korter gaan worden. Het huidige hoofdkantoor in Deventer is te klein om de ongeveer 50 medewerkers te huisvesten die door de centralisatie een nieuwe werkplek op het hoofdkantoor krijgen. Het nieuwe kantoor in Zwolle ligt op een goed bereikbare zichtlocatie aan de snelweg A28. Komende maanden wordt dit kantoor aangepast aan de wensen van LTO Noord. De uiteindelijke verhuizing vindt december 2009 plaats. De directie van LTO Noord is in gesprek met de Ondernemingsraad over de verhuizing.
 

Bron: Agri Holland


Artikel delen:
Reacties 12
 1. Nou, met boeren, als in ‘agrariërs’ niet, maar het stereotype ‘boer’vind ik nogal vervelend (platpratend, matje, geveinsde nuchterheid en grote bek). Vaak genoeg last mee gehad, altijd met groepen mensen in elkaar slaan die er anders uitzagen als zij…..laffe lui. Was niet in Zwolle overigens….


  Maak melding

 2. 😀 Ghehe: Excuses moi voor het met opzet gebruiken van een kreet die veel boeren nog steeds trots maakt. Vrees wel dat je voor de grote bek meer in de stad moet zijn. Vaak lomp gedrag, maar dat spreekt mij wel aan ;D Heerlijke herinneringen aan een aantal Normaal-fans vroeger op school, uit Nieuwleusen.

  Nou ja, ik heb andere ervaringen, werk hier ook tussen een aantal boeren. Zeuren wel veel, denken vaak met de portemonnee. Maar vaak wel lachen. Ken de verhalen niet van andersuitzienden/-denkenden in elkaar slaan. Lees wel dagelijks verbaal geweld van stadsen tegen andersuitzienden/-denkenden.

  Denk dat overal onkruid tussen zit.


  Maak melding

 3. haha, nou ben opgegroeid in Hardenberg, daar zat een heel vervelend groepje ‘boeren’. gasten van tussen de 20 en 30 die pubers in elkaar gingen slaan. Was zelf ook nog een latje, maar had de klappen wel gehad. Toen ik als volwassene nog eens een van de heren tegenkwam was hij poeslief. Blijkbaar was ik te groot geworden ofzo…..of misschien was hij wel wat volwassener geworden, laat ik uitgaan van het positieve, ook in deze mens….


  Maak melding

 4. Leuke knipoog, hij was klasgenoot van Edwin Evers. Die we een aantal jaren geleden spraken toen hij met zijn broer (is die niet van Podium?)tijdens het stratenfestival, belangstelling voor de X-ray toonde.


  Maak melding

Reageer