Sterker naar Werk-café met gastspreker van UWV

Sterker naar Werk-café met gastspreker van UWV

Zwolle – Op maandag 7 september om 9.30 uur gaat de eerste Sterker naar Werk-café van het nieuwe seizoen bij Stadkamer van start.

Arbopositief en Stadkamer organiseren deze bijeenkomsten voor werkzoekenden in Zwolle en de regio. Bijzondere gastspreker deze eerste bijeenkomst is Erik Hettinga van het UWV over arbeidsmarkt, opleidings- en omscholingsmogelijkheden en online solliciteren. De toegang is gratis.

Erik Hettinga gaat met de aanwezigen in gesprek over de arbeidsmarkt de regio Zwolle. In welke branche zijn kansen, waar zitten risico’s. Daarbij kijkt hij ook naar de opleidingsmogelijkheden die er in deze regio zijn en waar je ze kunt vinden.

Als de tijd het toelaat wil hij aandacht besteden aan het maken van een cv en het online jezelf laten zien. Want hoe laat je jezelf dan zien en waar kan je op letten? Bijvoorbeeld door lid te worden van Online Banenmarkt Regio Zwolle. Op dit platform delen werkgevers uit de regio vacatures en komt informatie over opleiden, omscholen en jezelf presenteren.

Het Sterker naar Werk-café voor en door werkzoekenden vindt elke twee weken plaats op de maandagochtend. Het doel is om door het uitwisselen van kennis en ervaringen de positie van werkzoekenden te verbeteren. Opgeven kan via stadkamer.nl

Artikel delen: