Dinner in the sky

Zwolle – Vandaag kon men op ongeveer 40 meter hoogte met een gezelschap van 22 personen genieten van een 3 gangen diner met als uitzicht de mooie Hanzestad Zwolle. Dit alles in het kader van de Week van de Smaak.

Foto: J.v.d.Vegt

Het diner werd feestelijk geopend met Champagne en amuses bij stadscafe De Harmonie, het diner werd vervolgd aan boord van het kleinschalige luchtrestaurant. Ondanks het slechte weer was er toch nog belangstelling om op hoogte te dineren.

Foto: J.v.d. Vegt

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Ach ja, een ander heeft blijkbaar meer gevoel voor avontuur en staat open voor iets aparts. Je hoeft het niet leuk te vinden maar dat is dan ook niet meer dan jullie bescheiden mening.  Maak melding

 2. Tja, lijkt me zelf ook geen zier aan, maar als een ander datr wel wil, wie ben ik dan om daar iets van te vinden. Vind het wel een leuk onderwerp voor flauwe grappen:P


  Maak melding

 3. Zou van mij ook niet hoeven, maar bijvoorbeeld Jan is een aardige kerel. Als dat tenminste dezelfde Jan is. Lekker gegeten ook? Daar schreef niemand over.


  Maak melding

 4. Zag eruit als een kermisdraaien, alleen jammer dat dat ding niet op en neer stuiterde. Zuou het nog avontuurlijker maken 😀

  Voor de rest snap ik er niets van. Een kraan, een enorme vrachwagen, dure koks, wat kost zo’n bordje dan?


  Maak melding

 5. Echt waar????!!? Zijn er mensen die op een koude en natte dinsdagmiddag op 50 meter hoogte even voor 220 euro in hun huig douwen? In het kader van de week van de smaak vind ik dat dan behoorlijk smakeloos. Of is dat een kwestie van smaak?


  Maak melding

 6. Volgens mij is het best wel een leuke actie in de week van de smaak. ok het bedrag is hoof, maar als je het hebt en je hebt het er voor over, wat dan nog?
  Volgens mij heb ik hier wel eens vaker gelezen dat het niet uitmaakt heo je in het nieuws komt als je maar…
  Gisteravond was dit item toch maar even op sbs6 (welke waarde dit dan ook maar mag hebben. Tv oost besteedt er aandacht aan en ook alle Zwolse media was aanwezig, inclusief jullie weblog Zwolle 😉


  Maak melding

 7. 😀 😀 😀 Blijf ook liever “de gewone man”. Maar vind hun feestje ook geen probleem. Als ze dat willen dan moeten ze het lekker doen; op hoogte netwerken. Ze moeten hetzelf betalen, neem ik aan. In zo’n ding eten, zou mij niet zo aanspreken, maar ’t kan best GEZELLIG zijn.
  Familie Boer onderneemt ook allerlei activiteiten die niet geschikt zijn voor mijn geldbuidel. Nou en, laat die mensen er lekker van genieten. Goed voor de stad en Jonnie is nog een aardige vent ook.


  Maak melding

 8. Tja, leven en laten leven, niet waar? Het verbaasd me eerlijk gezegd dat er zo’n weerzin bestaat tegen een feestje voor mensen met een grotere buidel, laten we wel wezen, er gebeurt in Zwolle meer voor ‘Jan met de Pet’ dan voor de hoge Harry’s om het zo maar te zeggen. Op elk feestje komt de Zwolse H6 opdraven, Harm Wolters is altijd overal, elke week de mogelijkheid om te darten in elke kroeg van Zwolle, gemiddeld 12 evenementen georganisserd door de HesZ per jaar, voor elk wat wils van rock tot blues tot smartlappen. Daarnaast alle ander verenigingen, stichtingen etc in Zwolle die ik weet niet wat organiseren, ook voor mensen met een kleinere portemonee. Ik kan nog wel even doorgaan hoor……..

  Er is geen hond die volgende week nog praat over het Dinner in the Sky, behalve de happy few die er in mochten bungelen en eten. En ik hoor de bij die happy few en heb een ervaring opgedaan die niemand me afneemt, super mooi boven je stadje hangen en alles kunnen zien. Daarnaast ook heerlijk eten. En nee, mijn buidel is niet zo groot, maar wel een unieke ervaring die mij wat waard is.

  Dus…


  Maak melding

 9. geschreven door ook uit zwolle, op 25 september 2008 om 13:38

  Tja, leven en laten leven, niet waar? Het verbaasd me eerlijk gezegd dat er zo’n weerzin bestaat tegen een feestje voor mensen met een grotere buidel, laten we wel wezen, er gebeurt in Zwolle meer voor ‘Jan met de Pet’ dan voor de hoge Harry’s om het zo maar te zeggen. Op elk feestje komt de Zwolse H6 opdraven, Harm Wolters is altijd overal,

  Alsof alle ‘Jannen met de Petten’ daarop zitten te wachten… >:( 😀 Zwolsche Hazes en Harm Wolters… 🙁 ;D

  Verder een mooi verhaal en ik hoop dat je van elke uitgegeven cent dubbel en dwars genoten hebt. 😉


  Maak melding

Reageer