SOOZ heeft nieuw bestuur

SOOZ heeft nieuw bestuur

Zwolle – Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ), de belangenbehartiger voor de Zwolse student, heeft een nieuw bestuur. In september gaat het enthousiast van start.

Voor alle zaken die Zwolse studenten aangaan, is het SOOZ als overkoepelend orgaan actief. Studenten kunnen bij hen terecht voor vragen of klachten op het gebied van onderwijsrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Daarnaast kunnen ze bij het SOOZ aankloppen voor vragen over DUO, de opleiding en Zwolle Studentenstad.

Het SOOZ heeft als spreekbuis van de Zwolse studenten een cruciale rol om de stem van de studenten gehoord te krijgen. Zo is het SOOZ naar aanleiding van de strenge coronamaatregelen voor studentenverenigingen in gesprek gegaan met de veiligheidsregio, de gemeente, de GGD, de scholen en de studentenverenigingen van Zwolle over het organiseren van kennismakingsactiviteiten.

Het SOOZ is blij te kunnen melden dat de veiligheidsregio heeft besloten dat studentenverenigingen nu ook kennismakingsactiviteiten mogen organiseren. Hierdoor kunnen de nieuwe studenten een zachte landing krijgen in Zwolle.

Artikel delen: