Bekeurd bij controles

Zwolle – Bij verschillende snelheidscontroles in Zwolle-Noord zijn, dinsdagmiddag 23 september, 20 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 75 km/u. waar een maximum van 50 km/u. geldt. Er werd o.a. gecontroleerd op de Mastenbroekerallee, de Rijnlaan en de  Millingerlaan. De controles vonden plaats na klachten van aanwonenden over te hoge snelheden.

– Zes bestuurders werden dinsdagmorgenvroeg, 23 september, bekeurd omdat zij op de kruising Burgemeester van Royensingel/ van Karnebeekstraat het rode verkeerslicht negeerden.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. De controles vonden plaats na klachten van aanwonenden over te hoge snelheden.
  ER WONEN AMPER MENSEN AAN DE MASTERBROEKERALEE!! Het gaat ze alleen maar om de centen en ze staan altijd langs de wegen waar in een korte tijd veel verkeer langs komt. Fuck de politie!!


  Maak melding

 2. Er is vast één klager geweest, wie zou ik idd niet weten want er woont voornamelijk niemand. Blijkt echter een goudmijntje daar, dus komen ze vast terug. Ook staa niet overal de max.snelheid even duidelijk aangegeven.


  Maak melding

 3. Ze zijn wel veel bezig in noord de laatste tijd. Aan de Mastenbroekerallee wonen overigens best veel mensen, maar niet direct op de weg. Misschien bedoeld “bjorns” de Middelweg, die is in het verlengde en daar wonen inderdaad geen mensen aan.


  Maak melding

 4. Ehm, Chris, Er staan een stuk of wat appartementen (gebouw of drie) aan de Middelweg (Dieze kant), dus daar wonen wel degelijk mensen. Wel waar is dat aan de Holtenbroekkant niks vlak naast de weg woont.


  Maak melding

 5. @ Dus: ik bedoelde eigenlijk alleen het stuk van Stadshagen tot de Ring. In Dieze staan inderdaad wat appartementen. En het laatste stukje van Holtenbroek ook.


  Maak melding

 6. Er werd o.a. gecontroleerd op de Mastenbroekerallee, de Rijnlaan en de Millingerlaan

  Controle Rijnlaan is een goede zaak, daar denkt menig bestuurder in de voetsporen te treden van Jos Verstappen.


  Maak melding

 7. Ook staa niet overal de max.snelheid even duidelijk aangegeven.

  Het stuk valt gewoon binnen de bebouwde kom en daar geld gewoon een maximum van 50 km/uur, tenzij anders aangegeven


  Maak melding

 8. Ook staa niet overal de max.snelheid even duidelijk aangegeven.

  Inderdaad, binnen de bebouwde kom is altijd 50km tenzij anders aangegeven, Dick moet weer op verkeersles. 😀 Ik zal je voor de zekerheid nog één doorgeven, anders heb je straks weer een bekeuring. Staat buiten de bebouwde kom het voorrangsbord ná de kruising, dan is het 80km, staat deze voor de kruising mag je ook maar 50km ; ook al is het buiten de kom.


  Maak melding

 9. De A28?
  Dat is een snelweg Dick, dit artikel ging over de bebouwde kom.
  Houd nu niet de snelheid van de A28 aan binnen de bebouwde kom, anders valt er weer een brief van het Justitieel Incasso Bureau bij je in de bus. 😀


  Maak melding

 10. Had het over de aangegeven snelheid in het algemeen.

  Ook staat niet overal de max.snelheid even duidelijk aangegeven.

  Niet overal, duidelijker kan ik niet zijn. Leeeeezen Danny, brilletje? 8)


  Maak melding

 11. Mijn reactie sloeg op deze opmerking die je maakte:

  Vind jij de situatie op de A28 door Zwolle overal even duidelijk?

  Daar staat toch echt “op de A28 Houd dat brilletje zelf maar hoor. 😉


  Maak melding

Reageer