Strijden om de titel: Sterkste bedrijf van Zwolle 2020

Strijden om de titel: Sterkste bedrijf van Zwolle 2020

Zwolle – Een sportieve lunchbreak op de parkeerplaats van de Zwolse bedrijven. SportService Zwolle daagt Zwolse bedrijven uit om te strijden voor de titel: Sterkste bedrijf van Zwolle.

Vanaf vrijdag 18 september rijdt de stichting iedere vrijdag bedrijven langs om de work-out te verzorgen. Wie o wie wordt het Sterkst bedrijf van Zwolle?

Maaike van Vugt, organisatie Sterkste bedrijf, SportService Zwolle: “Wij geloven er in dat iedere Zwollenaar, iedere werknemer het plezier en de kracht van sport en bewegen kan beleven. Een sportende medewerker is productiever en kan beter omgaan met drukte of zelfs stress. Door het aanbieden van een sportieve lunchbreak willen we drempels om niet te sporten, zoals tijd en kosten, wegnemen. Bovendien kan sport en bewegen een goede impuls voor de teamgeest betekenen. Door er een competitief element aan toe te voegen willen we de bedrijven triggeren. Wie wil zich nou niet ‘Het sterkste bedrijf van Zwolle 2020’ noemen?”

“Begin dit jaar hadden we de papieren klaar voor een live event op het Stadsstrand en het Rode torenplein voor het ‘Sterkste bedrijf van Zwolle’. In verband met het coronavirus hebben we besloten dit niet door te laten gaan. Maar helemaal cancelen was voor ons geen optie. Daarom bedachten we het ‘Sterkste bedrijf on tour.’ Wij brengen de sportieve activiteit bij de bedrijven op de parkeerplaats of een openbare ruimte in de buurt van het kantoor. Zo kan de competitie toch door gaan. Er komt een klassement op onze evenementen pagina van facebook. Op vrijdag 4 december wordt de winnaar hier bekend gemaakt.”

“De SportService Zwolle bus trekken, banden rollen, paalhangen, uithoudingsvermogen, coördinatie, evenwicht en kracht. De ultieme ingrediënten van de Sterkste man van Nederland waar wij onze inspiratie vandaan halen voor het Sterkste bedrijf van Zwolle. Bedrijven worden uitgedaagd om het parcours in teamverband te volgen en samen te werken aan een goed resultaat,” aldus Maaike van Vugt, SportService Zwolle.

De start van het ‘Sterkste bedrijf van Zwolle’ vindt plaats tijdens de start van de Nationale Sportweek op vrijdag 18 september. De competitie duurt tot en met vrijdag 4 december. Wekelijks op vrijdag gaan de buurtsportcoaches van SportService Zwolle bedrijven langs met de sportmaterialen om de sportieve competitie ‘Sterkste bedrijf van Zwolle on tour’ te verzorgen.

Deelname aan het ‘Sterkste bedrijf on tour’ kan voor 100 euro per team per bedrijf. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Dion Reijnen via: d.reijnen@sportservicezwolle.nl.

Artikel delen: