88 kandidaten voor waterschapsverkiezingen

Zwolle – Bij het Waterschap Groot Salland doen 88 kandidaten, waarvan 15 vrouwen, mee aan de waterschapsverkiezingen. Zij vertegenwoordigen de partijen: CDA, VVD, ChristenUnie, SGP, Water Natuurlijk, Algemene Waterschapspartij, Gemeentebelangen Dalfsen, Algemeen Plattelandsbelang, Hengelaarsvereniging Ons Vermaak en Visserijvereniging De Hengelsport. Inwoners van West-Overijssel kunnen van 13 t/m 25 november per post stemmen. Zij ontvangen hiervoor op naam een stemformulier.  

Groot Salland hecht grote waarde aan de verkiezingen en roept burgers op hun stem uit te brengen. Door te kiezen op de partij die hun belangen het meest behartigt, kunnen burgers invloed uitoefenen op het beleid van het waterschap. Alle kandidaten zijn afkomstig uit het werkgebied van Groot Salland.

Bestuurszetels
Het bestuur van het Waterschap Groot Salland bestaat uit 25 zetels. Daarvan worden 8 zetels ingenomen door LTO Noord, het Bosschap en de Kamer van Koophandel. De overige 17 zetels verdelen de stemgerechtigde inwoners van West-Overijssel.

Meer informatie over de verkiezingen van Groot Salland is te vinden op de website van het waterschap, www.wgs.nl/verkiezingen.
<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Iedereen op “De Hengelsport” stemmen a.u.b.
    Daarmee kunt u namelijk voorkomen dat de botenhaven bij Westerveld ten prooi zal vallen aan graaiende projectontwikkelaars en publiciteitsgeile wethouders.
    Deze willen dit leuke stukje Zwolle verpesten door er een jachthaven aan te leggen voor passanten met grote jachten van buiten Zwolle.
    De Zwolse liefhebbers van de vissport en de kleinere waterrecreant worden t.z.t. vriendelijk doch dringend verzocht op te rotten naar een alternatieve(lees:slechtere) locatie.


    Maak melding

Reageer