Hedon Beurs band Nonchelange brengt nieuwe single De Rem uit - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Hedon Beurs band Nonchelange brengt nieuwe single De Rem uit

Zwolle – Vrijdag bracht de aan het Hedon Productiehuis verbonden artiest Nonchelange zijn nieuwe single De Rem uit. Het nummer is de tweede single van Nonchelange’s nog te verschijnen debuutalbum ‘Op Zoek Naar Gevoel’. De artiest krijgt vanuit Hedon Productiehuis een beurs om aan zijn carrière te werken en is tevens de eerste act die getekend werd door de nieuwe managementafdeling van Hedon Productiehuis.

Nonchelange, in het dagelijkse leven Maarten Hutman: “De Rem gaat over je niet kunnen laten gaan en niet tonen van emoties. Misschien symbolisch voor de tijd waar we in leven? Misschien is dat elke muziek ook wel.” De Rem is een liedje voor een roadtrip waarin Nonchelange weeral flirt met hiphop en indie. De track wordt uitgebracht onder het platenlabel NONMOT, het platenlabel waar NONCHELANGE en LE MOTAT gezamenlijk hun muziek op uitbrengen.

Maarten Hutman is producer en rapper/zanger van Nederlandse rap-georiënteerde indie-pop onder de naam Nonchelange. Op 31 januari bracht Nonchelange de nieuwe single Symptomen met Le Motat in eigen beheer uit. Deze werd in veel Spotify playlists geplaatst van o.a. Jesper Hesseling en Made in NL. Deezer heeft Symptomen in ‘Tip Van De Redactie’ en de ‘Elektronische Indie’ playlist gezet, en allebei ook nog eens bovenaan de lijst. Ook werd de track meermaals gedraaid op 3FM.

Artikel delen: