JETIX presenteert Kus, Ch!pz en Jody Bernal

Zwolle – In de herfstvakantie, van donderdag 16 tot en met dinsdag 21 oktober, vindt het evenement LEGO WORLD plaats in de IJsselhallen in Zwolle. LEGO WORLD is het allergrootste LEGO® evenement ter wereld en wordt in 2008 al weer voor de 8e keer georganiseerd! Het kindvriendelijke evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. LEGO WORLD bundelt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show van kinderzender JETIX met optredens van onder anderen Kus, Ch!pz en Jody Bernal.

De muzikale line up van de JETIX Party is onlangs compleet geworden. Dat zangeres en presentatrice Sita de presentatie voor haar rekening zou nemen was al langer bekend.  Ook de komst van Lisa, Amy en Shelley (bekend van het Junior Songfestival) en DJ Bee is geen verrassing meer. Nu zijn daar de populaire meidengroep Kus, de popgroep Ch!ps en zanger Jody Bernal aan toegevoegd. Ook Tess (Junior Songfestival), Idols finalist Neil Hendrix en JETIX presentator Jelle Amersfoort (bekend van de NL top 20 hit ‘Goedemorgen’) treden op.

LEGO WORLD is al enkele jaren achtereen volledig uitverkocht. Uit de huidige verkoopcijfers blijkt dat het evenement nog steeds onverminderd populair is. Door de muzikale line up verwacht de organisatie dat de huidige run op kaarten alleen maar groter wordt.

Kaartverkoop

LEGO WORLD is geopend van donderdag 16 oktober tot en met dinsdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 16,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.LEGOWORLD.nl. Wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een kaartje!

Artikel delen:

Reageer