Nieuwe website voor ChristenUnie Zwolle

Zwolle – De ChristenUnie Zwolle heeft een nieuwe website in de lucht: www.christenuniezwolle.nl Er is een aantal redenen voor de vernieuwing. In de eerste plaats wilden we graag een meer Zwolse uitstraling van de website. De onderwerpen zijn volledig op Zwolle gericht en het Zwolse karakter wordt ondersteund door Zwolse foto’s. De foto’s verschijnen random en zijn niet gekoppeld aan een pagina. Het is ook mogelijk om rekening te houden met de seizoenen.

Een andere reden is het vergroten van de mogelijkheden om op berichten te reageren. Daar hechten we aan. We willen de Zwolse burgers informeren over onze politieke handel en wandel en we willen daar – heel graag – reacties op. Ook kunnen notities en brochures worden gedownload.

De nieuwe site maakt het ook mogelijk ons te verantwoorden over onze standpunten. Daarnaast zijn we voldoende trots op onszelf, dat we ook een pagina met resultaten op de site hebben. We zijn ingenomen met de nieuwe site en we hopen dat deze site een bijdrage levert aan een goede communicatie tussen politiek en burgers. In ons geval tussen ChristenUnie Zwolle en burgers. De site moet nog verder groeien, maar is voldoende volwassen om gepresenteerd te worden.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. Ik keek ook als eerste naar de pagesource of het Joomla is, lol, maar heb het nog niet ontdekt. Site ziet er goed uit, alleen een heel kleine inimini-opmerkinkje: de linkjes rss en contact rechtsonderin doen het niet in Firefox (en misschien zou ik de lichtgroene lettertjes een lagje donkerder doen om de leesbaarheid te bevorderen…)


    Maak melding

Reageer