Zaterdagnacht en zondag bus in plaats van trein tussen Zwolle en Raalte - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Zaterdagnacht en zondag bus in plaats van trein tussen Zwolle en Raalte

Zwolle – In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 september vinden er werkzaamheden plaats op station Zwolle. Op zondag 13 september gebeurt dit de hele dag.

Keolis meldt dat door deze werkzaamheden er op een aantal trajecten geen treinen rijden van, naar en via Zwolle. Op het traject Zwolle – Raalte van Keolis Blauwnet worden bussen ingezet.

Zaterdagnacht 12 september

De laatste rit van Enschede naar Zwolle, vertrek 00.03 uur uit Enschede, rijdt tot Heino. Reizigers die na Heino verder willen reizen naar Zwolle, kunnen gebruik maken van de vervangende bus die rijdt van Raalte naar Zwolle. Let op! Deze bus rijdt niet via Heino.

Doorgaande reizigers voor Zwolle kunnen uitstappen in Raalte en nemen vanaf daar de vervangende bus naar Zwolle. De bus vertrekt om 01.17 uur uit Raalte en komt om 01.47 uur in Zwolle aan.

De laatste rit van Zwolle naar Enschede, vertrek 01.05 uur uit Zwolle, rijdt niet tussen Zwolle en Heino. In Heino vertrekt de trein 5 minuten vroeger naar Raalte, namelijk om 01.09 uur. Er rijdt een bus van Zwolle via Heino Marktplein naar Raalte. De bus vertrekt om 00.49 uur uit Zwolle en komt in Raalte aan om 01.15 uur. Daar sluit de bus weer aan op de laatste trein naar Enschede.

Zondag 13 september

Op zondag 13 september rijden er de hele dag geen treinen tussen Zwolle en Raalte. Op dit traject worden bussen ingezet. De bussen rijden in Heino niet via het station, maar via het Marktplein (ong. 800 meter vanaf het station). De vervangende bussen rijden met lijnnummer 879. Kijk hier voor de vertrektijden.

Keolis adviseert om voor vertrek altijd de reisplanner te checken voor een actueel reisadvies.

Artikel delen: