Ameeswing Berkum

Zwolle – Op vrijdag 3 oktober a.s. vindt er in wijkcentrum “De Weijenbelt” in Berkum een uniek concert plaats. Ongeveer 50 muzikale Berkumers werken hier belangeloos aan mee: een band met koor, solozangers en zangeressen. Het repertoire omhelst alle genres:  van pop tot soul, naar rock en van gospel tot Nederlands talig.

De toegangskaarten zijn in  “De Weijenbelt”  vanaf 15 september tijdens de openingstijden van het wijkcentrum te koop. Volwassenen betalen 5 euro, kinderen 1 euro. Het concert begint om 20.00 uur en zal ongeveer drie uur duren. Het belooft een bijzondere avond te worden!

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Wat een initiatief zeg ik heb gehoord dat zelfs de bediening belangenloos een avond zal lopen met drank en aanverwante artikelen. Uiteraard zullen zij zelf na afloop van dit famtastich festijn zelf ook nog wel een borrletje nuttigen, het is hen gegund na een avond zich het vuur uit de sloffen te hebben gelopen. Ik kom zeker en hoop tevens mij partner en haar vriendinnen mee te nemen. het belooft een spektakel te worden


  Maak melding

 2. Het vrijwilligers collectief uit de wijk stelt zich inderdaad belangeloos beschikbaar. dit is reden te meer om groots uit te pakken en een diversiteit van artiesten te laten optreden. er is zelfs sprake van een optreden van een fakir, die met assistente en decor de avond gaat opleuken.


  Maak melding

 3. die fakir die gaat optreden zal wel eentje van Boersma zijn uit Berkum of niet .Ken er toevallig een uit Berkum was Alfred Boersma maar heb heel lang niks meer over hem gehoord kon het trouwens goed op spijkerbed en glas .


  Maak melding

 4. Jaa, optredens bij ons in de gangpoort jaar in jaar uit. mijn vrouw kan er nog niet van slapen. en die assistent was gewoon zijn dochter tineke


  Maak melding

Reageer