Voorronde Zwolle’s Lekkerste afgelast

Donderdagavond zou er in de Proosdij een voorronde zijn voor de finale van Zwolle’s Lekkerste. Door nu nog onbekende redenen is deze voorronde afgelast.

Mannelijke en vrouwelijke Zwollenaar konden zich inschrijven om verkozen te worden tot Zwolle’s Lekkerste. Het publiek zou besluiten wie naar de grote finale op vrijdag 22 december zou gaan. Zover is het dus niet gekomen. Ongeveer 50 deelnemers hadden zich voor de verkiezing aangemeld, waarbij er opvallend genoeg meer mannen dan vrouwen deel zouden nemen. Eerder werd al bekend dat een tweede voorronde voor de finale wegens te weinig belangstelling niet door gaat. Of er nog een finale komt is maar de vraag.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Zou het de mensen die zich hebben opgegeven soms door vrienden en familie duidelijk gemaakt zijn dat ze eigenlijk niet zo lekker zijn? 😛 Of zijn ze zelf uit deze droom over zichzelf wakker geworden? 😉

  De lekkerste van Zwolle????????????
  Dat is en blijft toch gewoon de Zwolse Bol (van Dunnink)!


  ⚠️ Meld

 2. Slechts negen â??˽lefgozers en damesâ???? kwamen gisteravond opdagen voor de voorronde van de competitie â??˽Zwolleâ????s Lekkersteâ????.

  Vanwege dit lage aantal, heeft de organisatie de gehele schoonheidswedstrijd afgelast. Een zucht van opluchting klinkt er uit de mond van een vrouwelijke deelnemer op het moment dat het teleurstellende bericht bekend wordt. Maar ondanks haar zenuwen is ze wel komen opdagen. Dit in tegenstelling van zeventien van haar â??˽concurrentenâ????.

  Organisator Jean Pierre van der Kamp legt namens de organisatie – KantoorNUL38 – uit, dat van de veertig aanmeldingen, er zessentwintig officieel zouden strijden voor de titel. Maar volgens hem is het velen â??˽te heet onder te voeten gewordenâ????.

  De vrij anonieme opgave via internet heeft tot gevolg gehad dat ze domweg thuis zijn gebleven. Even zat Van der Kamp er nog aan te denken om maar meteen de finale te houden, maar bij nader inzien was de organisatie daar niet voldoende op voorbereid.

  Het cancelen van de gehele competitie was de enige oplossing, omdat de avond met dit lage aantal deelnemers en het ook matig opgekomen publiek niet gevuld kon worden.

  Maar van opgeven is absoluut geen sprake. Het is hier volgens Van der Kamp natuurlijk â??˽wel Zwolleâ???? en deze opzet is â??˽een Randstadtafereelâ????.

  In de hoop dat alle knappe Zwollenaren volgend jaar w?©l aan het idee gewend zijn om tot â??˽Zwolleâ????s Lekkersteâ???? uitgeroepen te worden, proberen ze het dan gewoon nog een keer.

  Om het leed van de negen opkomende beautyâ????s te verzachten, zijn zij voor dit jaar allemaal tot â??˽Zwolleâ????s Lekkersteâ???? benoemd.

  Bron: http://www.destentor.nl/zwolle/article907039.ece


  ⚠️ Meld

 3. Er is uiteindelijk wel een finale geweest, 22 december. Twee meiden en drie jongens streden tegen elkaar. Twee winnaars kwamen daaruit. Dit alles op de 2 jarig bestaan van de organisatie die, die avond gevierd werd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.