Jimi Hendrix Tribute Band vrijdagochtend te horen op Radio 2

Jimi Hendrix Tribute Band vrijdagochtend te horen op Radio 2

Zwolle – Vrijdag 18 september speelt de Jimi Hendrix Tribute Band van Hedon Productiehuis in de ochtendshow op NPO Radio 2 van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk In De Vegte. Op die dag is het de vijftigste sterfdag van gitaarvirtuoos Jimi Hendrix.

Oorspronkelijk stond er een tour gepland langs tien zalen door heel Nederland, maar in verband met de coronamaatregelen is besloten deze tour met een jaar te verplaatsen. Door het optreden bij Radio 2 kunnen deze muzikanten toch nog een ode brengen aan deze toonaangevende gitarist wiens invloeden nog altijd hoorbaar zijn in de hedendaagse muziek.

Vanwege de maatregelen speelt de Jimi Hendrix Tribute Band in een afgeslankte samenstelling met Bauke Bakker, Rick Mensink, Reindert Kragt, Merijn van Haren en Kees Lewiszon van Navarone en Ed Struijlaart twee nummers in de populaire radioshow op NPO Radio 2.

Jan Willem Start Op is elke werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur te beluisteren op NPO Radio 2. De presentatie is in handen van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk In De Vegte.

De kaartverkoop voor de Jimi Hendrix Tour 2021 is inmiddels gestart. Op zaterdag 18 september 2021 staan ze in Hedon Zwolle.

Artikel delen: