IQ ontvangt vrijwilligers Ronald McDonald Huis

Zwolle – Ivo de Lange van het Zwolse bedrijf IQ Kunstuitleen, is op 2 oktober gastheer voor de vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis Zwolle. ‘Elk jaar gaan we met de vrijwilligers een dag op stap. Een dag om gezellig weg te zijn, maar vooral ook bedoeld als waardering voor hun belangeloze inzet voor het Huis en de gasten’, aldus Huismanager Lianne Booijink.

Dit jaar zijn de vrijwilligers te gast bij Ivo de Lange die de deuren van zijn bedrijf met genoegen openzet. Ivo is zeer maatschappelijk betrokken. Bovendien vind hij het belangrijk dat kunst voor iedereen toegankelijk is. Vandaar dat hij de vrijwilligers graag ontvangt en hen in vogelvlucht meeneemt in de verschillende vormen van kunst. Aansluitend is er een fantastisch buffet geregeld.Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Wouter Penris Jazz/Pop Vocalist.

Lianne Booijink is zeer verguld met dit aanbod, want zonder vrijwilligers kan het Zwolse huis niet bestaan. Wilt u ook vrijwilliger worden? Kijk dan op www.ronaldmcdonaldhuiszwolle.nl of bel overdag 038 – 4554670.

Artikel delen:

Reageer