‘Go Ahead-man’ Yildirim duikt op bij FC Zwolle

Zwolle – Ugur Yildirim is voor even terug in Nederland. De aanvaller liet eerder deze maand zijn contract bij Sivasspor ontbinden, in de hoop aan de slag te kunnen in de Premier League. Maar omdat een contract in Engeland voorlopig uitblijft, houdt hij zijn conditie op peil bij FC Zwolle. Dat is opvallend, aangezien Yildirim in het verleden jarenlang uitkwam voor FC Zwolle’s streekgenoot Go Ahead Eagles.

“Go Ahead is nog altijd mijn clubje”, zegt Yildirim in De Stentor. “Maar ik heb in Deventer geen nauwe contacten meer, de trainer ken ik ook niet. Ik had daar waarschijnlijk wel mee kunnen trainen, als het was gevraagd. Maar mijn zaakwaarnemers hebben goede contacten met Jan Everse. Hij kan spelers fitter en beter maken. En hij is kritisch. Dat heb ik graag, een trainer die kritisch durft te zijn.” Tot wanneer de éénmalig international in Zwolle blijft trainen, weet hij nog niet. “Het zou morgen alweer anders kunnen zijn, maar dat lijkt me vrij snel.” ( Bron: FC Update )

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Nou, voor mij hoeft het niet als Go Ahead nog steeds zijn clubje is.
  Laat hem lekker rondjes lopen…
  Ik wil em ook niet zondag ff naar het vak zien lopen om zijn geelrode vriendjes nog even te begroeten.
  Het is derby week en ik kan er niet tegen dat zo?n geelrode rakker nu even gebruik maakt van onze faciliteiten om straks ergens anders de sterren van de hemel te gaan spelen.
  JAN, JE HEBT HIER GEEN TIJD VOOR!!!!!
  Er zijn drie wedstrijden per jaar die je moet winnen. Promotie/kampioenswedstrijd en uit en thuis tegen de eagles.
  En het is verdo*** nog maar maandag!!!


  Maak melding

 2. En waarom da Zuidski?
  In het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst! Kijk naar de club in Rotterdam of een recent voorbeeld: die ouwe afgetrapte gti met te veel kilometers van onze geel rode rakkers.
  Daarnaast is yildirim “zijn cluppie” verderop de ijssel dus laat hem daar maar een baantje naar toe trekken voordat hij de easyjet naar engeland neemt.


  Maak melding

 3. Ben het ook wel een beetje zat dat elke afgekeurde speler ineens onze club moet komen “redden”. We hebben genoeg kwaliteit in huis voor Jan om te verfijnen en benutten.


  Maak melding

 4. Nou, de intelligentia zitten niet onder de voetballer blijkt hier weer duidelijk onder de reacties. De meesten zijn niet in staat tot het uitbrengen van een prachtige zinvolle volzin.


  Maak melding

 5. geschreven door opletter, op 30 september 2008 om 07:07

  Nou, de intelligentia zitten niet onder de voetballer blijkt hier weer duidelijk onder de reacties. De meesten zijn niet in staat tot het uitbrengen van een prachtige zinvolle volzin.

  😀 Zoals deze: Nou, de intelligentia zitten niet onder de voetballer blijkt hier weer duidelijk onder de reacties. ;D 😉


  Maak melding

Reageer