Cheque voor voedselbank Zwolle
Cheque voor voedselbank Zwolle

Voedselbank Zwolle ontvangt 4000 euro van DoorBrekers

Zwolle – Veel gezinnen zijn in de afgelopen maanden flink geraakt door de coronacrisis, waardoor zij een beroep moesten doen op de voedselbank. Daarom heeft DoorBrekers besloten om 25 procent van hun jaarlijkse zomergift apart te zetten voor de voedselbank.

Dit resulteerde in een totaalbedrag van 36.000 euro. De cheques zijn donderdag overhandigd aan de voedselbanken in de zes plaatsen waar DoorBrekers een locatie heeft gevestigd. De voedselbank in Zwolle mocht een waardecheque van 4000 euro in ontvangst nemen.

“We zijn ontzettend dankbaar voor alle mensen in DoorBrekers die zo gul gegeven hebben. Als kerk kunnen we daarmee organisaties ondersteunen die al een groot verschil maken in de levens van mensen. Juist in deze tijd is de voedselbank zo’n organisatie”, aldus Peter Paauwe, senior pastor en oprichter van DoorBrekers.

De voedselbanken reageerden enthousiast en hadden dit niet verwacht. “Hier word je stil van. Dit kunnen we ontzettend goed gebruiken, juist in deze tijd waarin we als voedselbank een terugloop zien in het aanbod van producten van supermarkten en restaurants,” aldus een van de medewerkers van de voedselbank.

Foto's 2
Voedselbank Zwolle ontvangt 4000 euro van DoorBrekers
Artikel delen: