Unieke Trouwbeurs zondag in Theater De Spiegel

Foto: Jolanda Jacobs

Zwolle – Op zondag 27 september worden meerdere verdiepingen van de schouwburg omgetoverd tot een bruisend inspiratieplein tijdens Trouwbeurs Zwolle.

Theater de Spiegel en Organisatiebureau Njoy & Party zijn een match. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is het tijd voor een vervolg. Tientallen lokale, regionale en landelijke trouwexperts geven vrijblijvend advies aan de bruidsparen-to-be en er worden de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd.

Normaal gesproken is de luxe foyer een uitvalbasis is voor theaterfans. Tijdens Trouwbeurs Zwolle fungeert de foyer als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. De Alkmaarse Thessa Dudink-Latupeirissa, grondlegger van Organisatiebureau Njoy & Party, heeft de organisatie van zeven edities ‘Trouwbeurs Alkmaar’ op haar naam staan. Deze variant mag beschouwd worden als de meest succesvolle trouwbeurs van de kop van Noord-Holland en trekt jaarlijks honderden bezoekers.

In samenwerking met Theater De Spiegel hebben het evenement ingericht a la het ‘nieuwe normaal’. Je loopt een inspirerende looproute langs de leukste Trouwexperts gecombineerd met muziek en een kijkje achter de schermen bij Theater De Spiegel.

Weddingmanager, Thessa Dudink-Latupeirissa van Organisatiebureau Njoy & Party: “Trouwen in deze tijd is anders, maar wij denken vooral in kansen, mogelijkheden en creativiteit. Daar zijn de bruidsparen in spe erg blij mee, want trouwen gaat door. Weliswaar in een intiemere setting, maar de dag van de liefde moet en zal doorgaan. Veel bruidsparen hebben hun trouwdatum moeten aanpassen naar 2021.”

“Daarnaast hebben de bruidsleveranciers een extreem rustige tijd achter de rug. Conclusie, de koppels zeggen ja, de bruidsleveranciers zeggen ja dus matchen maar! We ontvangen positieve reacties van de bruidsparen die tickets hebben gekocht. Eindelijk kunnen we weer door met inspiratie opdoen en plannen. Laten we het hebben over leuke dingen en samen gaan we er wat moois van maken,” aldus Thessa Dudink-Latupeirissa.

De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd. Trouwbeurs Zwolle is niet alleen voor bezoekers een mooi evenement. Voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. De trouwbranche is een kleine wereld. “Teamwork makes the dream work! We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten,” aldus de enthousiaste organisator Thessa Dudink-Latupeirissa.

Meer informatie en tickets op de website www.trouwbeurszwolle.nl.

Foto's 4
Unieke Trouwbeurs zondag in Theater De Spiegel - Foto: Jolanda Jacobs
Foto: Jolanda Jacobs
Unieke Trouwbeurs zondag in Theater De Spiegel - Foto: Jolanda Jacobs
Foto: Jolanda Jacobs
Unieke Trouwbeurs zondag in Theater De Spiegel - Foto: Jolanda Jacobs
Foto: Jolanda Jacobs
Unieke Trouwbeurs zondag in Theater De Spiegel - Foto: Jolanda Jacobs
Foto: Jolanda Jacobs

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)