Diverse aanhoudingen

Zwolle – In Zwolle-Zuid werd maandagavond 29 september een 59-jarige man uit Groningen aangehouden en ingesloten voor huiselijk geweld. Hij had zijn Zwolse vriendin meerdere keren geslagen, geduwd en bedreigd. Het slachtoffer deed aangifte. Beiden krijgen een hulpverleningstraject aangeboden. De Groninger ziet een proces-verbaal tegemoet

– Een 27-jarige man uit Zwolle werd maandagavond bij pand aan de Buitengasthuisstraat aangehouden en ingesloten voor mishandeling en bedreiging. De verdachte had een 28-jarige medewerker uit Zwolle geslagen en bedreigd met de dood. Het slachtoffer deed aangifte. Tegen de Zwollenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

– Bij een winkel in het Maagjesbolwerk werd maandag 29 september aan het einde van de middag een 20-jarige man uit Nunspeet aangehouden voor het wegnemen van een doosje software. De man deed afstand van het product. Hij kreeg een ontzegging van twee jaar voor de betreffende winkel. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik hoorde dat de mishandeling plaats heeft gevonden bij De Herberg,
    Joop v Ommen en consorten lopen het vuur uit de sloffen voor deze mensen en krijgen een vracht klappen op de koop toe, ik keur het ten zeerste af.


    Maak melding

Reageer