Kick Off topsport selecties Landstede

Zwolle – Dinsdagavond presenteerde Stichting Topsport Zwolle in een volle ZBC-hal de Kick Off 2008. De Kick Off was de officiële aftrap van het nieuwe topsportseizoen van Landstede Basketbal & Landstede Volleybal en de eerste kennismaking van het publiek met de (vernieuwde) basketbal- en volleybalselecties van 2008-2009.

De avond startte met een terugblik op het afgelopen seizoen. Nieuwe sponsors werden gepresenteerd. Hierna werden alle teams van Landstede Basketbal & Landstede Volleybal op een spectaculaire manier voorgesteld, en gaven de eerste selecties een training-show. Verder waren er, tussen het voorstellen van de teams door, dansacts te zien van het demoteam Reloaded uit Nijverdal, winnaar van de Abbott Dance Battle 2007-2008. De Kick Off werd op een spetterende manier afgesloten door niemand minder dan Harm Wolters.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s !

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik vond het maar een kneuterige vertoning.
  Het begin verliep erg traag. Sponsoren te lang aan het woord. Een halve basketbalselectie aanwezig. Direct beginnen met actie!!!
  Harm Wolters viel blijkbaar ook niet in de smaak (raar???). Een deel van het publiek liep al weg voordat de orkestband was gestart.
  Ook jammer: dikke platen reclame op de voorkant van de spelersbroek.

  Verder wens ik de sporters veel succes dit seizoen…ik kom nog wel een keer kijken.


  ⚠️ Meld

 2. Mensen hebben altijd wat te zeuren. Hoe ze het ook zouden organiseren. Ik vond het dit jaar leuk gedaan, enne voor de mensen die de cheerleaders wat vonden, van dichtbij was het niet veel haha  ⚠️ Meld

 3. waar is de rest
  Hartstikke leuk allemaal, maar iemand een idee waar de rest van de foto’s zijn?

  ============

  Het zijn er eigenlijk al rijkelijk veel.
  Weblog Zwolle is geen plaatjesalbum…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.