Overige politieberichten Zwolle

Zwolle – Op dinsdag 30 september bleek dat tijdens de voorgaande nacht van een bouwterrein aan de Zwartewaterallee een stroomkabel van ongeveer 25 meter is weggenomen. De daders hebben een hekwerk vernield en zijn zo op het terrein gekomen. Er is ook geprobeerd een container te openen, maar dit is niet gelukt. De container liep wel de nodige schade op.

Een 53-jarige man uit Zwolle is op dinsdag 30 september rond 15.40 uur aangehouden voor winkeldiefstal. Beveiligingspersoneel van een winkel aan de Nieuwstraat had gezien dat de man een geurtje probeerde mee te nemen zonder die af te rekenen. De man werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Toen bleek dat de man een tas bij zich had met daarin diverse DVD’s en computerspelletjes. Uit onderzoek bleek dat hij deze had gestolen bij een winkel aan de Roggenstraat. De man is na verhoor met winkelverboden van een jaar en een proces-verbaal heengezonden.

Bij een inbraak in een school aan de Waallaan zijn in de nacht van 29 op 30 september een laptop, een mobiele telefoon en contant geld weggenomen. Het is nog niet duidelijk hoe de dader(s) is/zijn binnengekomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Artikel delen:

Reageer