FC Zwolle kiest voor Jupiler

Zwolle – FC Zwolle en bierbrouwer InBev ondertekenen aanstaande zondag 5 oktober voorafgaand aan de competitiekraker FC Zwolle – Go Ahead Eagles een overeenkomst voor de levering van Jupiler bier. Met deze overeenkomst serveert cateringbedrijf Eurest (Compass) de komende vijf jaar Jupiler in het stadion van FC Zwolle. 

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd FC Zwolle – Go Ahead Eagles van aanstaande zondag 5 oktober, proosten Gerald van den Belt, Algemeen Directeur FC Zwolle en René Bergmans, Sponsoring & Events Manager Jupiler op het allereerste Jupiler biertje in het stadion van FC Zwolle. Gerald van den Belt: “De wijze waarop Jupiler de Eerste Divisie nieuw leven heeft ingeblazen, heeft ons enthousiast gemaakt voor het merk. Maar laten we ook eerlijk zijn; hoewel de Jupiler League zich goed ontwikkelt, willen we met FC Zwolle zo snel mogelijk doorgroeien naar de hoogste regionen van het betaalde voetbal.”

René Bergmans, Sponsoring & Events Manager Jupiler: “De samenwerking met FC Zwolle is voor Jupiler een belangrijke stap in de verdere groei van ons biermerk in het Oosten van Nederland. FC Zwolle is een fantastische club met een prachtig nieuw stadion, veel ambities en een grote supportersschare. Speciaal voor de fans gaat de Jupiler League de komende jaren leuke initiatieven ontwikkelen, in het stadion maar ook in de supermarkten.”

Zowel InBev als FC Zwolle zijn zeer tevreden met de keuze voor Jupiler. Het stoere en sportieve merk Jupiler dat Nederland verovert, sluit immers perfect aan bij voetbal met haar naamgeving aan de eerste divisie: Jupiler League.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Is jupiler nog steeds lekker als het evenementenbier is,lauw en je er lang voor moet wachten?
    Voor mij niet,en ook dat lauwe bakkie koffie van 2 euro niet.

    Ik boycot eurest !

    Gegroet en een fijn weekend.


    Maak melding

Reageer