Reizigersdag Zwolle succesvol

Zwolle – Dankzij de speciale Reizigersdag, die de GGD Regio IJssel-Vecht donderdag 2 oktober hield, zijn weer vele bezoekers wat meer in vakantiebestemming gekomen. Hoewel de opkomst door het zeer slechte weer, minder was dan de vorige keer in april, spreekt de Travel Clinic Zwolle van de GGD toch van een geslaagde Reizigersdag. Er kwamen bijna tachtig bezoekers naar het gebouw van de GGD aan de Zeven Alleetjes in Zwolle.

Foto: GGD Regio IJssel-Vecht

Het was de zesde keer dat de GGD Regio IJssel-Vecht een speciale Reizigersdag hield. En ook nu waren de reacties waren positief. Bezoekers moesten eerst een gezondheidsverklaring invullen, waarna ze in de wachtkamer konden genieten van Turkse hapjes en muziek. Vervolgens kregen ze korting op het consult, kregen ze allerlei informatie mee en ontvingen ze een leuk presentje.

Gezond en veilig
 
De bedoeling van de speciale Reizigersdag is dat iedereen – door zich te laten informeren en vaccineren – eenvoudig tegen allerlei ziekten kan beschermen. Iedereen kan de hele middag en avond zonder afspraak bij de GGD binnenlopen voor gezondheidsadvies en vaccinaties voor een reis naar de landen rondom de Middellandse zee. De meesten kwamen voor herhalingsvaccins, anderen voor allerlei informatie over gezond en veilig op vakantie gaan naar Turkije, Tunesië, Egypte of Marokko. 
Vakantie naar die landen is niet zonder risico’s. Ziekten zoals Hepatitis A, difterie, tetanus of polio komen voor in de gebieden rondom de Middellandse zee. Op die manier hoopt de GGD Regio IJssel-Vecht dat iedereen een prettige vakantie beleeft.
 
Mensen die donderdag 2 oktober niet in de gelegenheid zijn geweest om langs te komen, zijn van harte welkom bij de GGD. Voor meer informatie en openingstijden, ga naar www.travelcliniczwolle.nl. Op die manier is het ook mogelijk om online een afspraak te maken. Bellen kan ook op nummer: 0900-2025505.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Reizigersdag Zwolle succesvol

    Hmmzz… ik dacht dat het over onze agressieve, zuipende, snuivende, wietkwekende, eenzame, psychotische medemens de ex-matroos zou gaan. 😮 ;D 😛


    Maak melding

Reageer