Legoworld voor kinderen én ouders

Zwolle – In de herfstvakantie wordt de IJsselhallen in Zwolle voor de 8e keer omgetoverd tot een uniek LEGO® paradijs, waar voor jong en oud van alles te ontdekken valt. Van donderdag 16 tot en met dinsdag 21 oktober is er een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. LEGO WORLD bundelt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show van kinderzender JETIX met onder andere Kus en Ch!pz.

De locatie wordt omgetoverd tot een enorm paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden stenen. Dit jaar is er op LEGO WORLD een spectaculaire jungle aanwezig compleet met een heuse waterval, een touwbrug en jungle dieren. Dappere bezoekers ontdekken hier de wereld van Indiana Jones en gaan met hem op schattenjacht. De jongste kinderen voelen zich bij het thema circus een echte circusartiest. Hier worden demonstraties gegeven en kan in een circuspiste geoefend worden met allerlei circus attributen. Bij de LEGO designers, die speciaal uit Denemarken zijn overgekomen, komt men alles te weten over het tot stand komen van producten. Ook dit jaar staat er een dynamische artiestenshow van kindertelevisiezender JETIX op het programma. Kinderen kunnen hier volop meezingen en dansen op de laatste hits van o.a, Kus, Ch!pz, Jody Bernall, Jelle Amersfoort en vele anderen.

Koninklijk bouwwerk

Natuurlijk ontbreken de prachtige en imposante bouwwerken van vereniging De Bouwsteen niet! Dit jaar is er zelfs een heel bijzonder bouwwerk met koninklijke allure: Paleis Soestdijk. Met toestemming van de RVD hebben medewerkers van de Bouwsteen maandenlang in het geheim gewerkt aan dit project wat op schaal 1:45 is nagebouwd. De directeur van Paleis Het Loo, waar het bouwwerk na afloop van LEGO WORLD naar toe zal gaan, zal op donderdag 16 oktober de laatste steen leggen. 

LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met ruim 55.000  bezoekers behoort LEGO WORLD tot één van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste LEGO evenement ter wereld! Mensen die verzekerd willen zijn van een kaartje doen er verstandig aan deze zo snel mogelijk te kopen, om teleurstelling te voorkomen. Indien de kaarten bij Intertoys uitverkocht zijn, kan men het nog via Internet proberen.

Kaartverkoop

LEGO WORLD is geopend van donderdag 16 oktober tot en met dinsdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 16,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys en via www.LEGOWORLD.nl. Wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een kaartje.

Artikel delen:

Reageer