Zwolle heeft rijbewijswinkel

Zwolle – Thuis in je eentje oefenen achter de computer op het internet om je theorie rij-examen te leren, hoeft niet meer.

In Zwolle kun je vanaf vrijdag terecht in de rijbewijswinkel. Het is de eerste winkel in een landelijke keten van vijftig, waar je klassikaal wordt voorbereid op je theorie rij-examen. Tegelijkertijd krijg je ook nog les op de modernste rijsimulator van Nederland.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Zwolle heeft rijbewijswinkel”

  1. Eeerm doen rijschoolhouders dit zelf niet dan??

    Ik woon zelf in Dedemsvaart maar mijn rijschoolhouder had destijds in ieder geval elke maandag een “klassikale” voorbereiding op je theorie.

    Ok hij heeft natuurlijk geen rijsimulator, maar dat vind ik persoonlijk ook wat overkill.

  2. Eerste klassikale lessen in Zwolle?
    Hoezo dat nou weer?
    Ik heb elf jaar geleden bij De Weerd en mijn man nog langer geleden bij Blok-Huls al klassikaal mijn theorie-examen voorbereid tijdens de theorielessen?
    Dus wat is er zo speciaal aan?
    Dat je gaat adverteren met dat je in een rijsimulator kan oefenen dat kan ik me dan nog voorstellen dat dat nog redelijk uniek is, maar de theorielessen zijn toch bij de bedrijven die ik net noemde niet afgeschaft hoop ik?

  3. Ik geef ook les, zo illigaal als maar kan, maar je leert wel de fijne kneepjes in een hot pursuit……sms ‘ghehe’ aan 2020 ;D

  4. Er staat nergens dat ze als eerste klassikale lessen aanbieden in Zwolle. Er staat dat het de eerste winkel is uit een blijkbaar toekomstige keten van 50 winkels.

    Afgezien van het feit dat ik niet snap waarom je zoiets een winkel noemt, is het volgens mij gewoon een commercieel persbericht waar RTV Oost ingetrapt is… Nieuwswaarde lijkt me nihil. ;D

  5. Er staat al meer dan 2 jaar met koeieletters op de ramen dat daar de rijbewijswinkel komt. Nu is het dan eindelijk zover. Ik vroeg me altijd al af wat je precies zou moeten doen in een rijbewijswinkel. Het heeft iig lang geduurd…

  6. Ah ja, dank je, Wilbert, ik had inderdaad de komma verkeerd geïnterpreteerd…
    Wel flauw om dan de omroep je persbericht uit te laten geven 😉

Reacties zijn gesloten.