Ingelandhof aanwinst voor Stadshagen

Zwolle – Vrijdagmiddag was de opening van de woonlocatie voor verstandelijk gehandicapten Ingelandhof. Deze locatie voor wonen en dagbesteding ligt aan Ingelandhof 2-38A te Zwolle in de wijk Stadshagen.

Onder begeleiding van een vrolijke noot van een dweilorkest en na een inleiding van diverse bestuurders werden door de cliënten honderden ballonnen de lucht in gelaten en kon de vlag gehezen worden. De Ingelandhof, een eigentijds gebouw, bestaat uit achttien appartementen en drie ontmoetingsruimten. Op de benedenverdieping hebben cliënten dagbesteding. Dit initiatief is tot stand gekomen door samenwerking tussen woningstichting deltaWonen, Philadelphia Zorg IJsselwelle en Philadelphia Zorg Zwolle/Drenthe.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Fotoaanvraagen…
  Hello, goede dag, Ik ben een bewoner v/ Ingelandhof, dat vrydag was Openhuis geweest , en zag ik dat in de Zwolle Courant de fo to ’s ook ook in geplat , so leuke fotos’ mag ik dat ook bestelen? . als ’t kan , mag ik dat weten ?
  Harte bedank.
  Thieu N


  Maak melding

 2. Hello met Thieu weer , ik had net gevraag over foto’s bestellen , maar eerst had ik niet gezien, wat die kost . Maar later heb ik nu algezien , weet ik dat ook al, dan Hoef ik ook niet meer , sorry , heel erg bedank.
  Thieu


  Maak melding

Reageer