Zondagochtend extra kaartverkoop IJsselderby

Zwolle – Zondag staat het duel FC Zwolle – Go Ahead Eagles op het programma. Deze wedstrijd staat altijd garant voor strijd, spectakel en spanning. Zondagochtend is van 10.00 uur tot 12.00 uur het kantoor open voor de kaartverkoop. De wedstrijd is zondag tevens live op RTV Oost te volgen.

FC Zwolle – Go Ahead Eagles
Zondag 5 oktober 2008, 14:30 uur
Stadion FC Zwolle

Voor dit duel geldt een legitimatieverplichting.

Extra kaartverkoop
Ondanks dat voorafgaand aan de wedstrijd de stadionkassa’s gesloten zijn, kunnen er op zondag 5 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur nog kaarten gekocht worden op het kantoor van FC Zwolle (oude clubgebouw Be Quick ’28). Om 12.00 uur stopt de kaartverkoop definitief. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.

TicketBox
De kaartverkoop bij TicketBox is woensdag 17 september van start gegaan. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/ clubcard één toegangskaart kopen.

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Prachtige foto morgen weer uiteraard. 😉
  Ik zou graag volgend jaar een foto van Zuidam zien in tranen na de derde goal van Zwolle in een 5 -1 gewonnen wedstrijd! ;D

  Come on Zwolle: NOAR VEUR’N!!!!!


  Maak melding

 2. De afgelopen jaren was in het oude stadion de derby ook niet uitverkocht. Renovatie van het complex was hard nodig, maar ballen in een halfvolle betonnen bak is ook niet wat. Jammer.


  Maak melding

 3. @Gezellig:

  10.000 kaarten verkopen voor een eerste divisie duel is natuurlijk ook onrealistisch, ook omdat het hier om een risico duel gaat met kaartverkoop restricties. Ik weet geen exacte aantallen, maar tegen Cambuur zat er 5600 man en als ik nu om mij heen hoor hoeveel mensen een kaartje hebben gekocht voor deze wedstrijd, die anders nooit gaan, dan heb ik goede hoop dat we ruim meer dan 7000 bezoekers gaan halen. Dat is in de afgelopen 15 jaar bij mijn weten niet meer voorgekomen bij een wedstrijd van FC Zwolle, helemaal niet slecht dus.


  Maak melding

 4. Fc Zwolle zou z,n naam gewoon moeten veranderen zodat de regio rond zwolle ook meer gevoel erbij zou krijgen net zoals Fc Twente die trekt ook heel veel publiek uit heel de omgeving en ikdenk dat dat veel minder zou zijn als ze Fc enschede zouden heten, zeg niet dat er geen supporters uit de regio zijn hoor, alleen mischien zou een andere naam toch net een breder publiek trekken


  Maak melding

 5. FC Isala? FC Bijna Salland? FC Bijna kop van Overijssel? Wat voor naam zou dat dan moeten worden? Zwolle ligt gewoon nergens!
  FC Overijssel dan. Of misschien PEC !!! 🙂


  Maak melding

 6. @erik.

  Deze vlieger gaat niet altijd op. SC Heerenveen trekt veel toeschouwers uit NW Overijssel, Zuid Drenthe en natuurlijk Friesland. De club is echter niet vernoemd naar een streek of een provincie.


  Maak melding

 7. ik begrijp hun kleuren ook niet zo goed…..je zou verwachten dat ze bij een naam als ‘go ahead Eagles’ een outfit zouden kiezen die iets met Eagles (adelaars) zou hebben. Zwart wit ofzo…..

  De enige vogelsoort die roodgeel zou kunnen hebben zijn toch echt bloedende kuikens…..

  Ach ja, wellicht is ‘bloedende kuikens’ ook wel wat ze uitdragen in hun voetbal ;D


  Maak melding

 8. ??Go Ahead Eagles is een echte voetbalclub??
  Jordy Zuidam heeft zich gisteren bij RTV Oost van zijn goede kant laten zien en credits gegeven aan het Deventer voetbalpubliek. Volgens Zuidam is Go Ahead Eagles een voetbalclub, vooral qua sfeer en het publiek in zwolle kan daar nog wat van leren.


  Maak melding

 9. Ik vraag mij af als ik het zo lees hier waar de meesten zondag voor gaan bij de FC ZWOLLE voor de voetbal of voor de rellen tegen de Go Ahead supporters.Het lijkt wel oorlog hier kunnen wij het niet gewoon netjes houden binnen het stadion en genieten van het voetbal in plaats van elkaar te haten.Kom mensne laten we wat verdraagzamer zijn naar elkaar toe .


  Maak melding

 10. Die oorlog wordt tegenwoordig vooral op internet uitgevoerd, als dat betekent dat het in het stadion rustig blijft vind ik dat prima.


  Maak melding

 11. Tja, internet (of teletekst) supporters, gelukkig kunnen ze niet veel kwaad. Ze schreeuwen hard maar komen niet achter hun pc-tje vandaan.


  Maak melding

Reageer