Man hardhandig beroofd van bankpas en papieren

Zwolle – In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 oktober werd aan de Steenstraat een 29-jarige man uit Zwolle van zijn bankpas en papieren beroofd. De Zwollenaar liep over de Nieuwstraat in de richting van de Pletterstraat. Achter hem stopte een auto, de bestuurder stapte uit en pakte de man bij de keel. Vervolgens werd de man op zijn hoofd geslagen en door de bestuurder gefouilleerd waarbij hem zijn bankpas en papieren werden afgenomen.

De Zwollenaar wist er vandoor te gaan in de richting van het Rode Torenplein. De man werd door de autobestuurder achtervolgd en op een gegeven moment op de grond gegooid. Hierop begon de bestuurder op hem in te slaan en te trappen. Een tweede man kwam erbij en die sloeg de man ook op het hoofd. De Zwollenaar werd op een gegeven moment door omstanders afgeschermd. Vervolgens gingen de twee er vandoor in hun auto. Op basis van het kenteken van de auto werden een 18-jarige man en een 22-jarige man uit Elburg door de politie Noord- en Oost-Gelderland aangehouden en voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Dat opgepakte zootje moet eens flink aangepakt worden ,want gelukkig dat er omstanders bij zijn gekomen anders hadden ze hem misschien dood geschopt .Tuig is het .


    Maak melding

Reageer