Diverse mishandelingen in Zwolle

Zwolle – in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 oktober werd aan de Grote Markt een 23-jarige man uit Zwolle aangehouden voor mishandeling van een portier. De portier had een kopstoot gehad van een man die zou zijn weggelopen in de richting van de Melkmarkt. Op basis van een signalement werd een 23-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man probeerde er vandoor te gaan maar dit lukte niet.

Dezelfde nacht werd een 30-jarige man uit Zwolle aangehouden voor mishandeling. Bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat was er gevochten en de man had een 23-jarige Zwollenaar meerdere malen in het gezicht geslagen. De 23-jarige Zwollenaar was zijn vriend te hulp gekomen die problemen had met de 30-jarige Zwollenaar en werd daarop door de Zwollenaar geslagen.

In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 oktober werd bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat een 24-jarige man uit Hattem aangehouden. De man werd door de portier de horecagelegenheid niet binnen gelaten en begon hierop de portier te bedreigen en te beledigen. De man werd voor nader onderzoek ingesloten. Een 26-jarige man uit Wezep werd aangehouden omdat hij zich met de aanhouding bemoeide. De man ging voor de auto staan waarin de 24-jarige Hattemer werd vervoerd en wilde niet weggaan. Hij werd gevorderd om weg te gaan en de binnenstad te verlaten. Toen hij dat niet deed, werd hij aangehouden.

Op zaterdagochtend 4 oktober kreeg de politie een melding dat in een auto aan de Gourverneurlaan al geruime tijd een auto langs de rijbaan stond waarin twee mannen lagen te slapen. In de auto werd een vlindermes aangetroffen. Ook werd in de kofferbak een honkbalknuppel en een tas met vermoedelijk 1,5 kilo hash aangetroffen. Beide mannen, een 24-jarige en een 23-jarige Amsterdammer, werden aangehouden.

 

In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 oktober ontstond er bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat onenigheid tussen een portier en een 23-jarige man uit Zwolle. De Zwollenaar stompte de portier met zijn hand in het gezicht. Hierop werd de Zwollenaar aangehouden waarna het publiek zich met de aanhouding ging bemoeien. Het publiek werd door de politie en portiers op afstand gehouden en een 22-jarige vrouw uit Zwolle werd aangehouden omdat zij niet voldeed aan bevel of vordering.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Beetje jammer dat van dat tuig van buitenaf weer uitgerekend in Zwolle Zuid wordt opgepakt. Wel alert van de buurtbewoners om even de politie op de hoogte te brengen.


    Maak melding

Reageer