Hospice Zwolle ontvangt cheque van Rotary Zwolle-Noord

Hilde Schoonbeek van Rotary Zwolle-Noord (links), Gerwout Hovenberg, voorzitter Vrienden van Hospice Zwolle, Joke Boerma, coördinator Hospice Zwolle

Zwolle – Hospice Zwolle kreeg onlangs een cheque overhandigd ter waarde van 2495 euro. Dit bedrag is de opbrengst van het jaarlijkse diner met verloting van Rotary Zwolle-Noord.

Gerwout Hovenberg, voorzitter van de Vrienden van Hospice Zwolle, mocht samen met Joke Boerma, coördinator van Hospice Zwolle, de cheque in ontvangst nemen. Ze zijn er blij mee. “Het doet ons goed dat de Rotary ons waardeert als een bijzondere zorgvoorziening in het Zwolse. Zo’n mooi bedrag helpt ons om het verblijf van onze gasten en hun naasten zo goed en aangenaam mogelijk te kunnen maken.”

Rotary is een wereldwijd netwerk waarin leden hun energie en kennis gebruiken om onder andere actie te ondernemen voor duurzame projecten. Elke lokale club doet dat op de manier die bij haar leden past. Rotary Zwolle-Noord zet zich graag in voor mooie lokale initiatieven zoals de zorg die Hospice Zwolle biedt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)