Circus Renz doet Zwolle aan

Zwolle – De komende week is Nederlands Nationaal Circus Renz in Zwolle te bewonderen. Het circus is al op Park Wezenlanden neergestreken. Geïnteresseerden namen al een kijkje bij het circus. Zo kan je er zomaar oog in oog komen te staan met de 38-jarige Indische olifant Baby, vijf 8 weken oude welpjes of zes stoere leeuwen.

Vanaf dinsdagavond tot en met zondagmiddag vertoont het bijna 100-jarige Circus Renz de show “Mystery”. Een programma vol verrassingen, vuur, water en veel mysterieuze effecten. De hoofdattractie dit jaar is de Deense Illusionist Kin Kenneth met een geweldige magic show, geassisteerd door maar liefst vijf lieftallige dames, die zich laten verschijnen, verdwijnen en hypnotiseren. Verder krachtacrobaten Duo Acrobalance, topsporters uit Polen. Griezelen doet het circus met het Duo Stoichev op het Rad des Doods. Orlando Oprescu, op zijn Rola Rola, laat de harten van de dames sneller slaan. Natuurlijk prachtige paarden, onmisbare roofdieren en niet te vergeten de clowns Milko en Frenky. Een twee uur durend programma in een mengeling van klassiek circus in een modern jasje, met prachtige kostuums in een sprookjesachtige verlichting onder begeleiding van een acht mans sterk circusorkest. Bij Circus Herman Renz werken meer dan tachtig mensen uit alle windstreken.


De vijf welpjes zijn door hun moeder verstoten, maar worden door het circus opgevangen. Een hond heeft de vaderrol op zich genomen.

Nederlands Nationaal Circus Herman Renz, voorstellingen in Zwolle (Park Wezenlanden) op:

Dinsdag     7 oktober    aanvang 20.00 uur
Woensdag 8 oktober    aanvang 15.00 en 20.00 uur
Donderdag 9 oktober   aanvang 16.30 en 20.00 uur
Vrijdag     10 oktober   aanvang 16.30 en 20.00 uur
Zaterdag   11 oktober   aanvang 15.00 en 20.00 uur
Zondag     12 oktober   aanvang 14.00 uur * reeds uitverkocht

Voor bijzonderheden en reserveringen:

zie www.renz.nl / telefonische reserveerlijn 0909-50.300.60
Ook verkoop aan de cirkuskassa, Park De Wezenlanden.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. CIRCUS RENZ MET ”MYSTERY” IN ZWOLLE
  Het is een fantastische show. De dieren staan er goed bij en worden uitstekend verzorgt. Laat niemand daar ook maar iets kwaads over zeggen. Veel mensen zien de dieren alleen tijdens de voorstelling, maar daarna gaat het voor de verzorgers gewoon door. Die ouderwedse tijd van leeuwen die door cirkels vol vuur springen is voorbij.De voorstelling is er een vol mysterie. Clowns, acrobaten, dieren en alles schitterend belicht. Ook heeft het circus een orkest dat met alle acts meespeelt!! De show is prachtig, je verveeld je geen minuut.  Maak melding

 2. Circus Herman RENZ in Zwolle
  Mee eens, de dieren bij Renz staan er netjes bij!! Mensen moeten maar eens ophouden te zeuren dat die dieren het slecht hebben. Het is zo dat die dieren beperkt zijn in hun leefomgeving, maar in de dierentuin is dat ook zo. De dieren weten niet beter dan dit leven, zelfs hun voorouders kwamen al uit het circus. Alles wordt er bij Renz in ieder geval aan gedaan om het de dieren plezierig te maken. Ze hebben bij Circus Herman RENZ niets te verbergen!! Je mag er gewoon een kijkje nemen!!
  Ik heb zo’n zin in de voorstelling, het circus ziet er in ieder geval schitterend verzorgt uit en wat ze in huis hebben klinkt goed!!! 😀 😉

  ========

  Waarbij opgemerkt dat Nena en Miranda hoogstwaarschijnlijk dezelfde persoon is die hierboven reageert.


  Maak melding

 3. Heel goed opgemerkt, Admin… Toch grappig dat sommige mensen niet door hebben dat internet een minder anoniem medium is dan zij denken.

  Hoe goed iedereen ook zijn best doet daar, dat wil ik best geloven, ben ik toch de mening toegedaan dat dit niet in het belang van de dieren is. Houd het lekker bij de acrobatiek, mystiek en wat al niet meer. Da’s al leuk zat, daar heb je verder geen dieren bij nodig.


  Maak melding

Reageer