Jeugdtheaterdagen in Zwolse theaters

Zwolle – Zaterdag 11 oktober a.s. start de 9e editie van de Jeugdtheaterdagen. Diverse voorstellingen zijn in Odeon en De Spiegel te bewonderen.

In bijna honderd theaters in heel Nederland staat tijdens de herfstvakantie professioneel jeugdtheater, -dans en -muziek in de spotlights. Het thema van deze editie is ‘magie’. Lisa Wade, presentator van het Klokhuis is ambassadeur van de Jeugdtheaterdagen. De Jeugdtheaterdagen duren van 11 t/m 26 oktober.

Ontvang een cadeautje tijdens de jeugdtheaterdagen  

Ook Odeon De Spiegel theaters doet mee aan de Jeugdtheaterdagen. Van 11 t/m 26 oktober zijn de volgende voorstellingen te bezoeken:

Za. 11 oktober, Klein Duimpje in de goot, Peter Zegveld, Theater Odeon: 15.00 uur

Zo. 12 oktober, Verf, Beumer & Drost, Theater Odeon: 15.00 uur. Spannende workshop voor liefhebbers!

Za. 18 oktober, Batte, Huis aan de Amstel e.a., Theater De Spiegel: 19.30 uur

Za. 18 oktober, Los Patatos Banditos, Valentijn Poppentheater, Theater Odeon: 14.00 uur

Zo. 19 oktober, Laatste keer kindercabaret, Pieter Tiddens, Theater Odeon: 15.00 uur

Zo. 26 oktober, Knofje en het circus, Theatergroep POP, Theater Odeon: 13.30 & 15.30 uur. Première!

En om het allemaal extra leuk te maken wordt iedereen die kaartjes komt kopen voor een kindervoorstelling getrakteerd op een te gekke jeugdtheater CD. Die kindervoorstelling hoeft niet perse in de Jeugdtheaterdagen te vallen en wordt verstrekt bij reserveringen aan het Bespreekbureau in Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14.

 

Voor het complete aanbod van kindertheaterbij Odeon De Spiegel theaters en het bestellen van kaarten, kijk op www.odeondespiegel.nl/kids.

Artikel delen:

Reageer