Vierde editie The Pink Garden

Zwolle – Op vrijdag 31 oktober organiseert Studio Tas de vierde editie van The Pink Garden. Hét roze feest van Zwolle waar iedereen welkom is. Net als eerdere edities, vindt The Pink Garden plaats in de groteske Broerenkerk, in het centrum van Zwolle.

Het is nog maar een half jaartje geleden dat Studio TaS de derde editie van The Pink Garden organiseerde, maar door de vele positieve reacties vindt deze vierde editie alweer plaats op vrijdag 31 oktober aanstaande. De roze avond is goed gevuld met verrassende acts, goede DJ’s, sensationele lichtshow en een sfeervolle aankleding van de mystieke Broerenkerk. Opmerkelijk is het dj-optreden van de Oekraïense Vika Kova. Zij werd verkozen tot Nederlandse beste vrouwelijke MC. Sinds een paar jaar staat Vika Kova ook achter de draaitafels. En met succes, want de boekingen stromen binnen vanuit de hele wereld. Maar eerst komt zij naar Zwolle toe om  tijdens ThePinkGarden het roze publiek te trakteren op haar bekende poppy house.

De eerste uurtjes van de avond zijn weggelegd voor Ome Funk, de meest funky oom van Zwolle. Met een mix van muziekstijlen laat hij de zaal swingen op platen uit de jaren ’70, ’80, ’90 en van nu. Resident-DJ van ThePinkGarden is DJ Promiss, dé gay-DJ, die vele malen eerder de roze kerk op de kop zette. Met haar groovy house sound had ze onlangs nog haar eigen truck op de FastForwardParade in Rotterdam, maar staat binnenkort dus op de roze bühne in de kerk.

De extra roze noten komen van de Zwolse saxofonist Norbert Kögging. Norbert won afgelopen zomer nog de prestigieuze Vriendenprijs van het conservatorium ArteZ in Zwolle en laat nu zijn saxofoonklanken samensmelten met de platen van de DJ’s.

Naast deze sterke line-up zijn er ook acts, zoals de candy girls en is er een lounge gedeelte met heerlijke zitzakken voor diegene die even op adem moet bijkomen van het overvolle programma. En hoewel de Broerenkerk dan wel roze verkleurt op vrijdag 31 oktober is natuurlijk iedereen welkom in de roze tuin van Zwolle. Voor meer informatie, www.thepinkgarden.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. @Vos… niet aan het coc maar wel van de organisator van lipgloss. Maar hoezo zieltjes winnen? je ben homo of je bent het niet. Volgens mij is het geen overtuiging ;D


    Maak melding

  2. @ Vos…homokerk ook en linksekerk 😀 Moet er wel om lachen, toch komt het allemaal over als “generaliserend gebrek aan woorden”.


    Maak melding

Reageer