Renz komt met fraai staaltje circus naar Zwolle

Zwolle – Nederlands Nationaal Circus Herman Renz presenteert dit jaar de geheel nieuwe show MYSTERY 2008, een programma vol verrassingen met vuur, water en mysterieuze effecten. Dinsdagavond was de première in Zwolle. De komende dagen geeft het bekende circus tal van voorstellingen in de Hanzestad. Komt dat zien.. komt dat zien!

Als vanzelfsprekend presenteert Circus Renz ook een hogeschool paardennummer en geven de voor het circus onmisbare roofdieren acte de présence. Internationale topacrobaten tonen hun kunnen in meerdere acts. Maar MYSTERY 2008 is ook konijnen, kippen en olifant Baby. De circusclowns Milko en Frenky vormen de ‘rode draad’ door het programma. Vanaf hun entree is het ouderwets lachen voor jong en oud. De ruim twee uur durende show MYSTERY 2008 van Circus Herman Renz is een mengeling van een klassiek circus in een modern jasje, met prachtige kostuums in een sprookjesachtige verlichting. Een achtmans circusorkest zorgt voor de muzikale begeleiding. De talloze onderdelen volgen elkaar bijna naadloos op. De chemie met het publiek was al vanouds. Aan het einde van de indrukwekkende show volgde een staande ovatie.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

  

 


Artikel delen:
Reacties 6
  1. de foto’s
    Wat zijn de foto’s prachtig geworden. We hadden ze natuurlijk al even gezien maar zo op de site…prachtig. Je hebt de hele avond goed vastgelegd.


    Maak melding

  2. de foto’s
    Net wat marjolein zegt, hele mooie foto’s!!! Had ze inderdaad gisteren ook al wel een beetje gezien maar ze zijn heel mooi geworden! Goeie plekken zo vooraan of niet? 😉


    Maak melding

Reageer