Allerlaatste kaarten Ciske de Rat

Zwolle – De veelgeprezen en bekroonde Nederlandse musical Ciske de Rat staat van 6 tot en met 16 november in Theater De Spiegel. De belangstelling voor de musical is en blijft enorm groot. Maar er is goed nieuws voor de musicalliefhebbers in en om Zwolle! Voor een aantal voorstellingen van Ciske de Rat zijn kaarten vrijgekomen.

 

Ciske de Rat is de meest succesvolle reizende musical ooit, nooit eerder trok een reizende musical zoveel bezoekers. De musical vertelt het beroemde verhaal over het bekende straatschoffie, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. In de musical zorgt de kleine Ciske opnieuw voor momenten van ontroering, humor en brutale streken en laat de musical zien hoe de volwassen Ciske met zijn verleden probeert te leven. De musical brengt een avond vol herinneringen aan het jochie met een hartje van goud en blijft ontroerend en tijdloos. Naast de hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ heeft Henny Vrienten 26 nieuwe nummers voor de musical geschreven.

Kaarten reserveren voor de musical kan via de website www.odeondespiegel.nl en bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters via 038 4 288 288 (geopend op werkdagen van 17.00 tot 20.30 uur en in het weekend 1 uur voor de voorstelling). Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden. Vanwege grote belangstelling is het raadzaam er snel bij te zijn!

 

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer