Visser vertrekt na 12 jaar bij PEC Zwolle

Visser vertrekt na 12 jaar bij PEC Zwolle

Zwolle – Adriaan Visser neemt in de zomer van 2021 afscheid van PEC Zwolle. De voorzitter, tegen die tijd ruim 12 jaar actief binnen de club, stopt ook met zijn werkzaamheden als lid van de Raad van Commissarissen van Stichting Regio Zwolle United.

In een eerste reactie laat Adriaan Visser weten: ,,Dit is een weloverwogen beslissing. Tegen de tijd van mijn afscheid ben ik 70 jaar. Daarnaast vragen mijn overige werkactiviteiten, onder meer als spin-off van de coronacrisis, steeds meer aandacht. Ondanks mijn aanstaande vertrek, wil ik benadrukken de komende periode met volle toewijding te werken aan het realiseren van een tiende seizoen op rij in de Eredivisie voor onze mooie club. Ook zal ik mij blijven inzetten de gevolgen van de coronacrisis voor PEC Zwolle zoveel mogelijk te beperken en de verdere implementatie van het ondernemingsplan te borgen.” 

Visser vervolgt: ,,Vorige week heb ik mijn besluit gemeld aan de Raad van Commissarissen, het Stichtingsbestuur en de vertegenwoordiger van het Participatiefonds. Ook heb ik een toelichting gegeven in de laatstgehouden Algemene vergadering van Aandeelhouders (AvA). Op deze wijze is het voor hen mogelijk, de zoektocht naar een opvolger te starten. De AvA gaf daarbij aan mijn besluit jammer, maar begrijpelijk te vinden.”

Artikel delen: