Inbraak bij opticien in Zwolle in Opsporing Verzocht - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Inbraak bij opticien in Zwolle in Opsporing Verzocht

Zwolle – De politie onderzoekt een drietal inbraken afgelopen zomer bij opticiens in Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Bij de inbraken vernielden de daders met grof geweld ruiten om binnen te komen.

In Zwolle is op dinsdag 14 juli een opticien aan het Groot Wezenland slachtoffer geworden van inbraak. Hierbij zijn verschillende brillen van het merk Cartier gestolen. Getuigen zagen de daders wegrijden in een zwart cabriomodel auto. Opsporing Verzocht besteedt in de uitzending van dinsdagavond aandacht aan deze inbraken. Het programma is te zien vanaf 20.35 uur op NPO1. Woensdag rond 13.30 uur wordt de uitzending herhaald op NPO2.

Ook op 14 juli vond ’s nachts een inbraak plaats bij een opticien aan de Keizerstraat in Deventer. De buit bestond bij deze inbraak eveneens uit Cartier (zonne)brillen. Bij deze inbraak maakten de daders gebruik van een scooter.

Op donderdag 30 juli kreeg een opticien aan de Hoofdstraat in Apeldoorn ’s nachts ongewenst bezoek. Ook hier hadden de daders het voorzien op brillen van het merk Cartier.

Wie tips over deze inbraken heeft, wordt verzocht dat te melden via dit tipformulier.

Artikel delen: