Wijkplatform binnenstad op 14 oktober

Zwolle – Burgemeester Henk Jan Meijer nodigt in zijn hoedanigheid als ´wijkwethouder´ de inwoners van de binnenstad uit voor het wijkplatform Binnenstad. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 oktober 2008 in de Noorderkerk (zaal 2) aan de Thorbeckegracht 37 en begint om 20.00 uur.

De agenda voor de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

·         Binnenstadsmonitor 2007: presentatie van de binnenstadsmonitor door dhr. Frans Werkhoven van de Christelijke Hogeschool Windesheim.

·         Verbetering reiniging binnenstad: Stedelijk beheerder Jan Huisman en wijkmanager Froukje Idsardi presenteren de stand van zaken van het verbeterplan voor de schoonmaak van de binnenstad.

·         Rijrichtingen binnenstad: Projectmanager Ronald IJsselsteijn licht het voorstel voor wijziging rijrichtingen in het zuidoostelijke deel van de binnenstad toe.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keer per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle (038) 498 33 00. De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden op www.zwolle.nl op de pagina wijkinformatie.

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer