Stadkamer beperkt open voor afhalen reserveringen

Stadkamer beperkt open voor afhalen reserveringen

Zwolle – Vanaf dinsdag 10 tot en met woensdag 18 november zijn alle vestigingen van Stadkamer beperkt open en kun je alleen langskomen voor het afhalen van reserveringen.

Om je reservering op te halen kun bij de Stadkamer terecht van maandag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 12.00 uur. Vanaf 19 november wordt er verwacht de normale openingstijden te kunnen hanteren. Alle actuele informatie plaatsen we op www.stadkamer.nl

Reservering met afhaalbericht
Wie een afhaalbericht heeft gehad kan op vertoon van dit bericht zijn reservering komen ophalen bij de vestiging. Wie een boek heeft gereserveerd, maar nog geen afhaalbericht heeft gehad, moet nog even geduld hebben. Het kan deze weken druk zijn met reserveringen. We nemen deze zo snel mogelijk in behandeling. Het heeft geen zin om naar Stadkamer te komen als je nog geen afhaalbericht hebt gehad. Doe je een nieuwe reservering? Reserveer dan een boek dat beschikbaar is op de vestiging waar je leent.

Uitleentermijn verlengd
Wie een boek of ander materiaal in huis heeft dat voor 19 november ingeleverd moet worden, hoeft zich geen zorgen te maken. Dit kan later. De uitleentermijn wordt automatisch verlengd. De boeken kunnen dus op een later moment boetevrij worden ingeleverd.

Geen activiteiten
Tot en met 18 november zijn er geen activiteiten bij Stadkamer, is de horeca gesloten en is werken en studeren bij ons niet mogelijk. Op dit moment kun je dus alleen reserveringen ophalen.

Liever een e-book
Natuurlijk is de onlinebibltiohteek.nl ook bereikbaar en kunnen leden e-books of luisterboeken lenen.

Artikel delen: