Zwolle maakt zich op voor Zwolle Culinair

Zwolle – Na een succesvolle Week van de Smaak, staat er in de Hoofdstad van de Smaak alweer een nieuwe culinaire activiteit op de planning. Zwolle Culinair is een driedaags gastronomisch evenement in de 15e – eeuwse Broerenkerk in Zwolle. Verschillende restaurants presenteren zich hier met diverse specialiteiten. Uniek is dat ieder restaurant zijn eigen sfeer weet te creëren in een eigen mini versie.

Dit jaar kunt u proeven en genieten bij 18 verschillende restaurants uit Zwolle en omgeving. Door middel van een nieuwe routing en inschikken van restaurants is meer deelname mogelijk gebleken. Net als voorgaande jaren staan de restaurants door elkaar heen. Ook nieuw is dat er dit jaar meer horeca gerelateerde bedrijven deelnemen, zoals wijn, koffie, kaas en patisserie. Een breder aanbod, geheel passend in de stijl van een Hoofdstad van de Smaak. Het evenement is geheel rookvrij, wel staan er buiten parasols waar een vriendelijke rookomgeving is gecreëerd.

Lustrum

Zoals Dhr. Kolman voorzitter van Zwolle Culinair al aan geeft “Wat is er mooier om een lustrum te combineren met een titel als De Hoofdstad van de Smaak.”

Dit jaar vindt Zwolle Culinair voor de vijfde keer plaats . Dit lustrum wordt gevierd samen met het Ronald Mc Donald Huis in Zwolle, wat ook vijf jaar bestaat. Deelnemers aan Zwolle Culinair schenken een percentage van hun omzet tijdens het evenement aan het Ronald Mc Donald huis Zwolle.

Deelnemende restaurants/ horeca gerelateerde bedrijven

De Agnietenberg

Restaurant W

Restaurant de Librije

Librije’s Hotel

Koperen Kees

Restaurant Os en Peper

Restaurant Hotel De Zon

De Koperen Hoogte

La Cucaracha

Restaurant Poppe

Pampus bistro de la mer

Vito’s Sandwich & Trattoria

Hotel restaurant Fidder

Xanders Bazaar

Restaurant ’t Pestengasthuys

Sandton Hotel Pillows

Binnen eten en drinken

Illycafé

Jan Bruins Wein Koperij

De Huppe

Van Orsouw Patisserie

Feest en Culinair

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer