Windesheim Zwolle geeft online voorlichting over deeltijdopleidingen - Foto: Windesheim
Foto: Windesheim

Windesheim Zwolle geeft online voorlichting over deeltijdopleidingen

Zwolle – Voor mensen die een volgende stap willen maken in hun werk of denken over een switch van loopbaan organiseert hogeschool Windesheim online voorlichting. Dit gebeurt in de week van 16 t/m 22 november.

Hogeschool Windesheim helpt bij het vinden van de juiste deeltijdopleiding. Ook in tijden van corona wil Windesheim graag adviseren bij het maken van een juiste keuze voor een vervolgopleiding. Het is nog steeds niet mogelijk om een fysieke open avond te organiseren in de gebouwen van de hogeschool, maar online kennismaken kan wel.

In de online voorlichtingsweek voor deeltijdopleidingen is het mogelijk om presentaties en/of voorlichtingsvideo’s te bekijken en te chatten met docenten. Dit zijn docenten van deeltijd bachelor- en post hbo-opleidingen, Associate degrees, masters en cursussen.

De medewerkers van het Studiesuccescentrum en Studentenservices zitten in deze week ook klaar om vragen over bijvoorbeeld loopbaan, toelating en financiën te beantwoorden. Ook kun je een 1-op-1 studieadviesgesprek van 15 minuten aanvragen met een van de studiekeuzecoaches. Zij hebben kennis van verschillende interessegebieden.

Aanmelden voor deze online voorlichtingsweek voor deeltijdopleidingen kan via: https://www.windesheim.nl/professionals/open-avond-zwolle

Artikel delen: