Onlytechno met Michel de Hey

Zwolle – Op zaterdag 1 november vindt alweer de tweede editie van Onlytechno plaats in de Broerenkerk van Zwolle. Grote naam op het feest is Michel de Hey, dé techno DJ van Nederland die alle technofans uit Zwolle zal trakteren op harde beats, zoals we van De Hey gewend zijn. Naast Michel de Hey staan ook Estroe en Bob Bishop achter de technotables.

Het was even wennen voor de technoliefhebbers van Zwolle, een groots feest dat helemaal in het teken staat van hun favoriete muziek. Op 5 april 2008 vond de eerste editie plaats van Onlytechno die werd georganiseerd door Studio TaS. De avond was dan ook meer dan geslaagd en daarom laat Studio TaS weer van zich horen met een tweede editie van Onlytechno met een ijzersterke line-up. Michel de Hey, de bekendste techno-dj en techno-producer uit Nederland, is één van de grote namen op deze editie van Onlytechno. De Hey won al vier keer de prijs van beste techno-dj van Nederland.

Sinds De Hey in 1986 zijn eerste plaat uitbracht is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse techno-scene en mag daarom ook niet ontbreken op Onlytechno in Zwolle! Hij staat bekend om zijn sets, die piekfijn in elkaar steken waarmee hij het publiek mee blijft verrassen. Dat hij nog steeds populair is, bewees hij dit jaar op Mysteryland, waar hij zijn eigen dance-area had. Naast De Hey komt Estroe ook langs, een van de succesvolste vrouwelijke techno dj’s. Met haar heerlijke Detroit-techno draaide ze reeds op festivals, als Awakenings en DanceValley. Zwollenaar Bob Bishop maakt de line-up compleet. Hij mixt vette beats met een fijne selectie van groove and basslines.

Naast vette techno wordt de avond verder ingevuld met een uitgebreide en spetterende licht- en lasershow. Ook komt de Zwolse formatie James Lost langs met verrassende VJ-projecties. Door Studio TaS wordt de technoliefhebber op 1 november op zijn wenken bediend. Voor meer informatie, www.onlytechno.nl.

Artikel delen:

Reageer