Wespenplaag in Zwols ziekenhuis

Zwolle – In de locatie Weezenlanden van de Isala klinieken in Zwolle zijn donderdag vier operatiekamers buiten gebruik gesteld vanwege een wespenplaag.

Volgens een woordvoerder van de Isala klinieken is de situatie inmiddels onder controle. Afgelopen maandag werden wespen ontdekt bij de operatiekamers. Omdat de wespen niet te bestrijden waren, is een gat gemaakt in de buitenmuur van het operatiecomplex. Daar werd een groot wespennest gevonden. Elf patiënten zouden vandaag in de vier operatiekamers worden geopereerd. Een deel van de patiënten is in een andere operatiekamer behandeld, bij anderen is de operatie uitgesteld.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Door wie laten ze de tuin eigenlijk onderhouden daar? ik loop er wel eens langs, maar die tuin is al jarenlang verschoond gebleven van enig onderhoud. ja dan heeft ongedierte vrij spel natuurlijk.


  Maak melding

 2. Mooi een onderhoudsvrije tuin, vaak creatief ook.
  Maar hoe heeft het zover kunnen komen; waarom is de ongediertebestrijding niet eerder gebeld? Dat ze niet te bestrijden waren, waag ik namelijk ernstig te betwijfelen.


  Maak melding

 3. Wat ook de oorzaak is, je operatie zal maar uitgesteld worden…. Je bereid je er al weken/dagen op voor en denk je er klaar voor te zijn, gaat het niet door. Moet je nog een keer door het hele proces.


  Maak melding

 4. “In de locatie Weezenlanden van de Isala klinieken in Zwolle zijn DONDERDAG vier operatiekamers buiten gebruik gesteld vanwege een wespenplaag.
  Afgelopen MAANDAG werden wespen ontdekt bij de operatiekamers.”
  Ach ja, in een ziekenhuis kijken ze niet op een prikje meer of minder…


  Maak melding

Reageer