CSV’28 heeft nieuw bestuur

CSV’28 heeft nieuw bestuur

Zwolle – CSV’28 heeft een nieuw bestuur. Maandag is dit gekozen tijdens een online Bijzondere Algemene Ledenvergadering. Chris Smit is gekozen als voorzitter van CSV’28.

Hij volgt daarmee Martijn Hakstege op, die het afgelopen voetbalseizoen ad interim voorzitter was van de club. Daarnaast zijn vier bestuursleden gekozen die samen met Chris Smit het vastgestelde beleidsplan 2020-2025 uitvoeren.

Chris Smit is een oudgediende bij CSV’28. Hij is al twee keer eerder voorzitter geweest en in het afgelopen jaar was hij verenigingsadviseur voor de voetbalvereniging. Op verzoek van het bestuur heeft hij de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar het ontwikkelen van een toekomstbestendige organisatie van de club en hoe de verbinding gemaakt kan worden met wijkbewoners in Stadshagen. De uitkomsten van dit onderzoek en het bijbehorende advies zijn gepresenteerd tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 9 november.

Specifiek onderdeel van dit advies is dat er een compact bestuur komt van vijf leden en dat operationele taken en verantwoordelijkheden bij de verschillende commissies komen te liggen. Het bestuur bestuurt en commissies voeren uit. Maar ook wordt in de komende bestuursperiode aandacht geschonken aan het leggen van de verbinding met bewoners in de wijk Stadshagen en organisaties, zodat die de weg weten te vinden naar CSV’28.

Tijdens de ledenvergadering hebben de leden ook afscheid genomen van Cor Kuiper (secretaris), Martin van Markesteijn (technische zaken), Rob Kroeze (penningmeester), Nicole Henschen (voetbalzaken), Alain van der Wildt (communicatie).

Het nieuwe bestuur van CSV’28 bestaat uit:
Bas Willemsen, portefeuille facilitaire zaken
Erkan Kara, portefeuille financiële zaken
Jan Clement, portefeuille voetbal zaken
Steven Dekker, portefeuille administratieve zaken
Chris Smit, voorzitter en portefeuille staf
Marcel Zeephat, verenigingsadviseur

Het nieuw gekozen bestuur van CSV’28 gaat nu aan de slag om een toekomstbestendige organisatie neer te zetten, die voorbereid is om de kwantitatieve en kwalitatieve groei aan te kunnen. Maar ook om te kunnen voorzien in de behoefte van de wijkbewoners in Stadshagen.

Artikel delen: