PEC Zwolle Kerstgeschenk voor alleenstaande ouderen

PEC Zwolle Kerstgeschenk voor alleenstaande ouderen

Zwolle – PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club, wil een aantal mensen een hart onder de riem steken door het bezorgen van een speciaal PEC Zwolle Kerstgeschenk.

In de ‘de donkere dagen voor Kerst’ versieren we ons huis met lichtjes en maken het gezellig met elkaar. Wellicht besteden we er in deze coronatijd juist nog wel meer aandacht aan. PEC Zwolle United wil even stilstaan bij mensen voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is: de alleenstaande, en vaak ook eenzame oudere.

PEC zou natuurlijk zo veel mogelijk mensen willen verrassen, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen ze het PEC Zwolle Kerstgeschenk laten toekomen aan de alleenstaande oudere die nog op zichzelf woont.

Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit Kerstgeschenk? De oudere buurvrouw verderop in de straat, waar nooit iemand op bezoek komt. Of de opa die zijn kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze te ver weg wonen. Je kunt iemand nomineren door online een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/kerstgeschenk.
Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle Kerstgeschenk te ontvangen. Dat kan iemand zijn uit Zwolle, maar ook uit de regio.

Er staan dertig PEC Zwolle Kerstgeschenken klaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit kan tot en met maandag 30 november. In de tweede week van december wordt gestart met het rondbrengen van de kerstgeschenken. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf een berichtje van PEC Zwolle United.

Met deze actie hopen PEC Zwolle United en Schuttelaar Wijnen & Geschenken een aantal ouderen toch letterlijk een lichtpuntje te kunnen bezorgen in deze lastige tijd.

Artikel delen: