CV De Deurzakkers verblijdt ’t Hoefijzer met een cheque - Foto: cv De Deurzakkers
Foto: cv De Deurzakkers

CV De Deurzakkers verblijdt ’t Hoefijzer met een cheque

Zwolle – Woensdag heeft Prinses Party van CV De Deurzakkers, samen met de voorzitter Rudy v.d. Berg van de activiteitencommissie vv SVI de cheque overgedragen aan Rachel Voorzitter ’t Hoefijzer. Normaal is de “ 11e van de 11e” de officiële aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen, dit jaar zullen er helaas door de corona geen carnavals activiteiten georganiseerd gaan worden.

Jaarlijks wordt door CV De Deurzakkers een activiteit georganiseerd waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel. SPG ’t Hoefijzer werd, door de regerende Hoogheid samen met de activiteitencommissie van voetbalvereniging SVI, als goede doel gekozen. De Deurzakkers zijn een trots onderdeel van vv SVI.

De 4e editie van de KerstCarnavalsBingo in december 2019 was uitermate succesvol met een afgeronde opbrengst van €777,77.

De activiteitencommissie van SVI, onder aanvoering van Rudy van de Berg, heeft afgelopen voetbalseizoen een speciale loterij georganiseerd. Deze keer de was de opbrengst van deze avond op de vereniging €400,-.

Zowel de voetbal als de carnaval hebben veel “hinder” van de corona. Toch kon de overdracht gezamenlijk coronaproof gedaan worden en kon SPG ’t Hoefijzer alsnog verblijd worden met een mooi bedrag voor de manege.

Artikel delen: