Feeling Well Fair Zwolle

Zwolle – Zaterdag vond in de Zwolse IJsselhallen een nieuw evenement plaats, de Feeling Well Fair. De fair is een nieuw soort beurs over bewust leven, genieten en je goed voelen. Voorgaande jaren vond een soortgelijke fair (spirit-juweel) plaats in de Broerenkerk, maar de organisatie was daar uit zijn jasje gegroeid, zegt organisator Pascale Tichelaar-Rakers. Ook biedt de IJsselhallen meer ruimte voor een versnapering en zijn er betere parkeermogelijkheden.

Pascale Tichelaar – Rakers

Tijdens deze beurs in de IJsselhallen staat de beroemde piramide van Maslow centraal. Die beschrijft de behoeftes van de mens. Op de beurs is daarom alles te vinden wat hiermee te maken heeft. Van lekker eten en drinken tot zelfontwikkeling. Van kunst tot body en beauty. Zo zijn er verschillende mediums op de fair, mogelijkheden voor massages en bijzondere sieraden. De Feeling Well Fair zet hiermee een vernieuwende stap in de informatievoorziening voor de onderzoekende, levens genietende mens. Het thema van de beurs is dit jaar ‘even een moment voor jezelf’. Vandaag de dag is iedereen erg druk en is juist op zoek naar een stukje rust, deze beurs laat zien hoe je op alle fronten kunt genieten. En laat zien hoe men een nog leuker en inspirerend leven kan leiden.
De segmenten van de beurs zijn: wine & dine, body, beauty & kleding, easy living, werk & ontspanning, communicatie, relatie en kleur-en-rijk (kunst, hobby etc.), bewustzijn & vervulling en spirit-juweel. De Feeling Well Fair is ook nog op zondag te bewonderen.
 
 

 

 

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Leuk stukje, maar die 1e foto, oei:)
  Bedankt voor het schrijven van het leuke stuk, en de foto’s:)
  Het was een prachtig evenement wat zelfs met ontzettend mooi weer nog goed bezocht is en we hebben veel plezier gehad. Volgend jaar weer, nog mooier en leuker!
  Hartelijke groeten,
  Pascale


  Maak melding

Reageer